Biyiklim ben bunu yazın günlük giyip işe giderim 😂 bu örnek sadece bak daha ucuza daha güzel modeller bulabilirsin yani modaselvimden 😊
Hiç beğenmedim
TombulHatun işe gitmelik olur bak çünkü ağır bi model. İnşallah bakalım ☺️
yesilisevdotunukoru aynen öyle vala
TombulHatun bunu daha 10 dk önce favoriledim 😁
Biyiklim kumaş olarak şık bir kumaş değil abiye olarak saten kumaşlar kullanılıyor bu günlük kullanılabilir bence efil efildir diye tahmin ediyorum😊
yesilisevdotunukoru vala bilmiyorum ki ben günlük giyemem bunu 😂
Biyiklim tercih meselesi🤷😂
Biyiklim bende hiç beğenmedim valla eskidi bu model çok şık şeyler var değiştir bence
Kızlar eşim geldi giydim gösterdim çok beğendi üstümde değiştirmek istediğimi söyledim tavır yaptı üzüldü gibi 😅bide bana diyor üstüne yeşil bir eşarp tak çok güzel olur dedim sen yeşilin bu renge yakışacağını nerden biliyrusn ben bilmiyorum neyse taktım yeşil eşarp gerçekten güzel oldu 🤣🤣
Biyiklim manken taktiysa olabilir 😜
perimasali802_ manken turkuaz gibi bir şey takmış ki 😂
Biyiklim giy kız giy güzel hem maşallah fiziğin de güzel yakıştı
Sen hangilerini beğendin aşkım fotoğraf atsaana
Biyiklim aşkım elbise güzel sanada yakışmış bence kalsın değiştirme eşinden beğenmiş gönlü kırılmasın adamın ayrı ayrıda kombinlersin illa takım giymene gerek yokki jile üstüne önden bağlamalı gömlek giyebilirsin yada kazak çok şık güzel olur güle güle giy
ikiprensesannes teşekkür ederim canım 😊. Baktım da elbiseler hiç güzel bir şey bulamadım kalsın eşim de çok beğenmişti kirmiyayim
Bahtsizbedevi_ teşekkür ederim canım 😊 dediğin gibi yapcam kalsın
Biyiklim bence güzel de durdu yani
Biyiklim rica ederim kuzum😊
Biyiklim Etek boyu bilekten olsa güzel bence
Biyiklim kusura bakma konunun dışında ama kaç yaşındasın?