Biyiklim tercih meselesi🤷😂
Hiç beğenmedim
Biyiklim bende hiç beğenmedim valla eskidi bu model çok şık şeyler var değiştir bence
Kızlar eşim geldi giydim gösterdim çok beğendi üstümde değiştirmek istediğimi söyledim tavır yaptı üzüldü gibi 😅bide bana diyor üstüne yeşil bir eşarp tak çok güzel olur dedim sen yeşilin bu renge yakışacağını nerden biliyrusn ben bilmiyorum neyse taktım yeşil eşarp gerçekten güzel oldu 🤣🤣
Biyiklim manken taktiysa olabilir 😜
perimasali802_ manken turkuaz gibi bir şey takmış ki 😂
Biyiklim giy kız giy güzel hem maşallah fiziğin de güzel yakıştı
Sen hangilerini beğendin aşkım fotoğraf atsaana
Biyiklim aşkım elbise güzel sanada yakışmış bence kalsın değiştirme eşinden beğenmiş gönlü kırılmasın adamın ayrı ayrıda kombinlersin illa takım giymene gerek yokki jile üstüne önden bağlamalı gömlek giyebilirsin yada kazak çok şık güzel olur güle güle giy
ikiprensesannes teşekkür ederim canım 😊. Baktım da elbiseler hiç güzel bir şey bulamadım kalsın eşim de çok beğenmişti kirmiyayim
Bahtsizbedevi_ teşekkür ederim canım 😊 dediğin gibi yapcam kalsın
Biyiklim bence güzel de durdu yani
Biyiklim rica ederim kuzum😊
Biyiklim Etek boyu bilekten olsa güzel bence
Biyiklim kusura bakma konunun dışında ama kaç yaşındasın?
peynirlimakarnaa neden sordun
Biyiklim çok aktifsin, konuşmalarından yaşın küçük gibi geldi, hep kocandan bahsediyorsun, genelde yaşı küçük yada yeni evliler böyle yapar ondan sordum ilk zamanlar bende öyleydim de 😂
peynirlimakarnaa yaşım küçük değil aslında ben çocuk gibiyim 🤣🤣kocam sağolsun şımarttı beni ilk zamanlarda artık öyle kaldım 😊😄27 yaşındayım canım ve 6 yıllık evliyim. E çünkü bi tek kocam var yanımda ailem hepsi uzakta o yüzden kocamdan bahsediyorum napam 😂
peynirlimakarnaa aktif olmamın sebebi de bi kızım tek var sağolsun beni pek yormaz ve sosyal medyam yok burayı öyle görüyorum ve hep içindeyim o yüzden
Biyiklim ciddi misin ben daha küçük bekliyordum yani benden büyükmüşsün 😂