Sexysempanze Yook Ya 1 bitiginde Hemen ikiye baslariz sonra biraz Nefes alir Guc toplar 1 2 dk yine 🤣🤣🤣🤣 ama daha Fazla 2 oluyor🤣

Minikkkk vay be alayım bende istemiyor ama para verdim yazık derim ne kadar sureydi ne kadar oldu faydası olurmu

Mavisim20 valla işe yaradığını görünce oda kabuk eder bnce, bnm eşim bile alıp kullandiysa eminin herkes kullanır 😂 ikiskiden in dk önce sıkacak, bittu gitti işte bukadar

Edepyahu ilişkiden ilişkiye

Edepyahu her ilişkiden önce sıkıcak işte sonra on dk bekle gir ilişkiye bir saat süruyo 😊🙈 blecbery ismi ilacın

igze0101 erken boşalmaaa 🤦🏻‍♀️ Aylar sonra ilk kez bu gece 15 dk falan sürdü şaşırdım😂

Bizim en az 20dk sürüyor

Olivetti nasıl tahammül ediyosuunuz ben sperm kokusundan nefret ederim kesinlikle izin vermiyorum yüzüme 😷😫🙄

Baybymom sen yüzüne izin vermezsin ,o yüzüne izin verir,diğeri yutar zevk renk meselesi çokta şey yapma😉

Baybymom bende sevmiyorum kokusunu ve dokusunu ama bazen cok zevke gelince oluyor öyle şeyler. Kocam çok seviyor bende fedakarlık yapıyorum bazen 😂