- Düzenlendi
Çok baskıcı bir ailenin tek kızıyım konuştuğum kurduğum cümleye dahi karışılan kızılan her zaman susturulmuş biriydim hep bir arkadaşımın vesilesiyle eşimle tanıştım birbirimizi zamanla sevdik anlaştık ama annem en başından beri istemiyor da aslında eşimi babam okeylemişti ama annem en başından beri hiçbir zaman istemiyordum babam Tamam dediği için anneme laf düşmemişti aslında Annem çok kıskanç biri bekarken bile benim gençlik çağlarımda bile Ben daha gencim daha güzelim evlendim o zaman da çok şükür eşim her şeyi yaptı ama hiçbir zaman Annemi mutlu edemedik nişanlılık dönemi dememizde bile Annem hep kafama girip bizim ayrılmamızı istiyordu beni bozduruyor da aslında eşime karıştı ama ben asla pes etmedim Ama ona rağmen şu an 4 senelik evliyim ve bir tane çocuğum var evlendiğim günden beri yapmadığı etmediği karışmadığı hiçbir şey kalmadı en son eşimin alnının teri ile kazandığı paraya bile namaz kılmayan adamın kazandığı para haramdır sizin paranız yenmez dedi Ben de artık dayanamayıp Ağzıma geleni hak ettiği gibi söyledim Bana hiçbir faydası dokunmuyor ama o çenesi durmuyor her şeyim ama her şeyime bir insan karışamaz ya Ama artık yeter Ben artık bir anneyim ve bakmam büyütmem gereken bir çocuğum var artık mesafe diyorum artık görüşmüyorum bir tane mutlu Günüm Yok onunla görüştüğüm zaman bir tane mutluluğumu görmeyi tahammül edemiyor