• Muhabbet
  • Sizin de Anneniz Eşinizin Kazandığı parayı haram derse siz ne yaparsınız?

Bubenimoykumm bende mesafe koyuyorum ama onlar bu yaptığımı asla kabullen meyip kendileri hatasızlarmış gibi beni herzaman suçlamayı başarıyolar

mrvcik o zman kulağını kapalı tut görme işitme çekirdek ailenle mutlu olmaya çalış

@mrvcik valla kardeşim bende 5vsenelik evliyim. Babam vefat etti hatta intihar etti 2016 yılında Fabrikamız verdı iflas etti borçlar kaldı vs çok detay vermiyim neyse ilte tek miras köy evi kaldı onu da sattık Eylül syında bana sırf anam para vermemek için babanın borcunu ödedim dedim ulan karı ben 16 yaşında okurken nasıl ödeyeceğim senin de kocandı benim babamsa dedim. Teeee babaannemin babasından yerler geldi zeytinlik falan ama üstünde borç var satamıyoruz karışık işler. Bu serer de o mallar için bana senin baban haram yedi senin baban haramzade dedi. Ulan köpek karı madem haramcı sen niye yedin adamın parasını yurt dışı yurt içi gezmediğin yer kalmadı. Bende eylülden beri görüşmüyorum sen de görüşme yeminle daha huzurluyum evimde eşimle çocuklarımla. Sadece kayınpeder belası var başım da onu da en sonun da yapacağımı biliyorum. Şerefsiz adam oda aç köpek böyle domuz gibi ay yine sinirlendim

@kurabiyevarsimitvar ona çok büyük ahım var. Öbür dünyada da iki elim yakasında olacak. Yağmurlu hava da 1 bardak su verirsem namerdim. Annem de öyle haramzade dedi babama. Kayınpederin kişilik bozukluğu var. Eşimle bizim huzuru kaçırmak için herşeyi yapıyor. Bıktım artık ya kocam arkamda allahtan ona inanmıyor ama ben içimden ona sinirimi atamıyorum. Allaha havale ettim ya gerçekten Allah benim ahımı bırakmasın onda

mrvcik canım araya mesafe koymakla en iyisini yapmışsın çünkü bu gibi ilişkiler insanın ömründen yiyor. Aynı şekilde bir ablaya sahibim ve bütün güzel günlerimin katilir. Artık konuşmuyorum ve kafam rahat. Bazı insanlar ailemiz bile olsa bu kişiler uzak durulması gereken kişilerse eğer erken fark edip mesafeli olmak en iyisi. Hiç canını sıkma canım böylesi senin huzurunu geri getirecektir sürece güven🌸

Yapılması gerekeni yapmışsın canım en mantıklısı arana mesafe koymaktı zaten öz annen bile olsa bu şekilde konuşmaya karışmaya hakkı yok görüşmek zorunda da değilsin

pyrzars böyle şeyler anlatınca küçük şeyler gibi gözüksede aslında yaşam kaliteni bile düşürüyo enerjini emiyorlar seni okadar iyi anlıyorum kii

vahsikelebekk kesinlikle swnin onları umursamayıp günlük hayatına devam etmek bile karşı tarafı fazlasıyla kızdırıyoo

@mrvcik ya ben evlatlık olduğumu öğrendim de bile annemle aramı bozmadım bozacak bişi yoktu çünkü. Allah razı olsun babam sağken çok iyi büyüttüler beni te 22 yaşında söyledi annem evlatlık olduğumu daha doğrusu anneannem kaçırdı ağzından. Neyse anam sensin babam o dedim siz bana pamuklara sarıp baktınız dedim siz benim ailemsiniz keşke daha önce söyleseydiniz dedim hayatımın en büyük olayıydı. Ama babama yani evlatlık alan babama haramzade diyince nevrim döndü kardeşim. 42 senelik kocasına insan öyle der mi ? Aynı kanda değilim ama benim bile çok zoruma gitti ya. Karışık anlattım ama konu da geçen anne baba dediğim evlatlık alan anne baba