sizene ben evlendim 1.5 sene kayınvalidemle oturdum. Düğünsüz geldim geldikten 1 ay sonra hamile kalmışım ama bilmiyorum 3 ay adet gördüm normal şekilde sonra hamile olduğumu öğrendim. Tabi türkiyede yapmadık düğün almanyada yapacağız. Neyse aksam eşim dedi karım hamile diye kaynanam uzanıyordu hiç unutmam kalktı dizlerine vurdu “gitti altınlar düğünde yapamayız aldırın”dedi onda soğudum zaten
Daha sonra oğlum doğdu 4 aylıktı biz kendi evimize geçtik. Apar topar bir eve geçtik ve eksiği çoktu mutfagın yapılması gerekiyordu bende ailemi ziyarete türkiyeye gittim eşim o sırada mutfagımızı yaptırdı. Kayınvalidem güya benim evime temizliğe geliyor asla haberimiz yok ne eşimin ne benim. Kayınpederle beraber benim evime geliyorlar kayınpederimde bana mutfagın yapılmıs halini video göndermek için çekiyor. Videoda kaynanamın sesi” senin o gelinin sacları *mına girse ne var heryer onun tüyü” diyor. Tabi kayınpederim bana bu videoyu yanlıslıkla yolluyor. Daha sonra asla bir özür bile dilemedi hep mesafeliyim o günden sonra. Güzel dileklerin için teşekkür ederim …. Hanım diye mesaj attım kendisine ona bile yüzü kızarmadı. Önceden anne diyordum artık anne de demiyorum evimede kabul etmiyorum.