Biyiklim vardı kız nasıl yoktu eski fotolarda hep görüyorum bu tarz😂

lgrth vaa ben neden hiç görmedim veya görmüyorum 😂

E zaten bide eski şeyler moda oluyor artık

Biyiklim ben birşeyi çok beğenirsem kimseden fikir almam ben beğendiysem bitmiştir başkasının fikrini çok önemsemem tavsiye ederim sana da, yada benim aldığım birşeyi başkası beğenemzse benim hevesim hiç kaçmaz

TombulHatun yani ben beğendim de gösterdiklerimin hepsi eski model güzel değil diyince soğudum. Ben malesef öyleyim. Ama bir şeyi alırken kötülerse gene severim hevesim kaçmaz

Biyiklim sana denk gelmemiş bu tarz şeyler eski filmlerde de çok benim de ortaokul zamanları tulum versiyonu vardı 😂

Biyiklim bence eski şeyler yenilerden daha güzel zaten bazı şeyler zamansız

Biyiklim bu neeee gerçekten bunu beğendin miiii alma sakın çiçeğim gençsin güzelsin şöyle çıtır çıtır iç açan şeyler giy ruhunu karartma bunlarla rahat bile değildir bu 🤦🏽‍♀️

peynirlimakarnaa yaa ne bilim hevesim vardı Bi ara kot jile ye ama bu eski modelmiş almadım canım 😊

lgrth aynen bana denk gelmedi gerçekten 😂. Ve evet eskilerin herşeyi güzeldi

alinasira ben bilmiyordum iyiki de attım buraya soğudum ve hevesim de gitti 😂