SuVeAtes vahsikelebekk Valla beklentileri karşılıyor şuanda aklıma gelmedi varsa da, O sabah fikfikini severim bazen ben eşime bazen o bana girişir😁 🍑🍆
incinmissindedi SuVeAtes geldi gene bizimki 😂😂. Nerdeydin kız görünmüyorsun kaç gündür. Bizi gaza getiren olmadığı için adamlara girişemedik kaç gündür 😅😅🤭
Bahtsizbedevi_ SuVeAtes geldi benim ateşli hatunum nerdesin kız sen gelde perideyi ateşlendir biraz ❤️🔥❤️🔥😂
vahsikelebekk SuVeAtes kız sen nerelerdeydin dün postu açtım yoktunuz dedim bunlar iş üstünde herhalde🤣
Bahtsizbedevi_ Biyiklim kız benim eşimde aynı sabahta biranda kalkar beni uyandırır fifkfikini yapar kendisi uyur ben ayakta olurum bendede bu huy var bi kere uyandımmı bidaha uyuyamam😂
Biyiklim Bahtsizbedevi_ bende uyumuyorum ki 😂 benim bi gece uykum var onu da sağolsun kocam hergün bozar 🤣
Bahtsizbedevi_ Biyiklim benimkide aynısını yapıyo biliyo uykumdan uyanınca bidaha uyuyamıyorum yinede yapıyo kendide uyuyamıyo gece uyanınca😂
vahsikelebekk momd ayy öyle olur mu aşkım ya konuşun bence bunu hayatınızı eski canlılığına döndürmezseniz zor çünkü
momd vahsikelebekk canlili varda aslında ama eşim işten dolayı sabahları daha çok o havada çalışmadı günler akşamları çalıştı zamanlar sabahları
lgrth vahsikelebekk hamile olmasam yine iyiydim idare ediyordum şimdi isteğim tam ölü işin kötü doğum sürecinde 3 ay kocam olmayacak yanımda 😂
vahsikelebekk lgrth aa kötü olmuş normal olacaksa eğer doğumu hızlandırmak için doktorlar bol bol sex öneriyor aslında🌝
incinmissindedi vahsikelebekk oda eskiden di bacım artık küs kalamıyorz ki gelip yapsın 😂. Gerçi kaç gündür sular donuk buzdan. Çözününce saldırır gene