Herkese selam, kızlar 5yıllık evliyim eşimle yaklaşık 8-9 aydır artık bambaşka bir dünyada yaşıyoruz resmen telefonda nir oyun var savaş oyunu bakın her saniye elinde bu telefon her saniye sofrada tuvalette aklınıza gelebilecek her yerde bazen kızım geceleri kalkıyor onu sallamak için kalktığında bile oyuna giriyor aldatıyor mu acaba demeyin öylr bişey yok çok şükür sadece oyuna bağımlılık derecesinde oyunda erkekler oynuyo kız falan yok yani telefonunuda kontrol ediyorum evde iki arkadaş gibiyiz resmen ne bi güzel sözcük ne bi yaklaşım resmen kadınlığımı unuttum ilişki deseniz oda yok gibi bişey ve ben artık kendimi çok değersiz hissediyorum benim istediğim güzel söz duymak sevgi istiyorum gerçekten buna çok açım bişey olduğunda o an geçiştrimek için saçma sapan şımarık şeyler yapıp bana unutturmaya çalışır ama sonrasında yine aynı pazar günü birbirimize girdik ne bi özür bi pişmanlık asla yok böyle yapan bi insana ne hizmet edesim geliyor ne bir bardak su veresim para verir evin ihtiyaçlarını çocuğumun ihtiyaçlarını karşılar onlarda sıkıntı yok ama yetiştirmeden sebep asla ilgi alaka tam anlamıyla yok ben gidersem arada kendi çok nadir yani ben böyle bi insan istemiyorum neyi böyle yapmaya kalksam güzel bişey beni aşşa çekmeye çalışır söylediği sözlerle falan ailesinin yanında bişey yok onlara kul köle olur resmen o konulara hiç girmiycem bile ders vermek istiyorum gerçekten sanki boşa konuşuyorum gibi hissediyorum ne söylersem be böyle birine hizmet etmek istemiyorum önüne bişry koymayınca yapmayınca söylediği kötü şeylerle beni dahada çok tahrik ediyor busefer susamıyorum yoruldum ençokta bir güzel söz duyamamaktan..
Eşime artık dayanamıyorum
sucukluyumurtaa Erkeğe hizmet etmek görev değildir velevki ev hanımları bunu kendine vazife olarak görsün o zamanda görevini tam anlamı ile yapmayana hak ettiği kadar değer verilip ona göre muamele edilmeli fedakârlık her iki tarafın da yapması gereken bir unsur biri feda ederken diğeri bundan kâr sahibi oluyorsa ortada yanlış giden birşeyler vardır eşiniz insan gibi muamele etmeyi bilmiyorsa sizde gösterdiği muamele kadar yakın olun fazlasına gerek duymayın daha çok kendinize ve evladınız varsa ona odaklanın mümkün mertebe tartışmaktan kaçının ve bir süre uzak durun ruhunuzu beyninizi dinlenmeye alın bazen sessizlik en büyük silahtır erkekler için
Ben tartışmaya girmesem bile kendi bişeyler buluyor laf atıyor oda kötü anlamda göya küçücük çocuğa söylüyor ben duyayım diye evin ihtiyaçları oluyor bazen o şekilde bile konuşmak istemiyorum okadar kendinden itiyor artık aynı yatağı bile paylaşmak istemiyorum neredeyse çünkü sürekli hakaret kötü söz duyuyorum bıktım artık
uzmanprf Ben tartışmaya girmesem bile kendi bişeyler buluyor laf atıyor oda kötü anlamda göya küçücük çocuğa söylüyor ben duyayım diye evin ihtiyaçları oluyor bazen o şekilde bile konuşmak istemiyorum okadar kendinden itiyor artık aynı yatağı bile paylaşmak istemiyorum neredeyse çünkü sürekli hakaret kötü söz duyuyorum bıktım artık
- Düzenlendi
Eşim oyun oynamıyor amaa iddia oynuyoo arkadaşlarından alışmış sürekli elinde telefon tabiki ben şifre falan da bilmiyorum instagrama girdiğimde kar kız vardı hep tesadüfen gördüm onu da iki kere şuan konuşmuyoruuzz elinden asla düşürmüyor söyleyince de ben suçluyum ben deliyim telefona bakmıcamda başka napcam diyo bir uğraş yokk kızımla 5 dk Max oyuncaklaeıyla oynuyo sonra oda yok bende artık dayanamıyorum ve kaç gündür kızımın odasında kızımla uyuyorum asla hiç bir adım yok daha rahat gibi böyle
Önceliği kendine vermek en mantıklısı bence bu senin de özgüvenini arttırır umarım en kısa sürece çözüp durumu atlatırsın canım
buglemm_ böyle oluncada karı koca ilişkisi olmuyor işte gün geçtikçe birbirimize daha yabancı gibi oluruz ben hep beraber bişeyler yapalım olsun istiyorum önceliği kendime verirsem busefer onu komple yokmuş gibi sayarım öylede bi huyum var
Kaymakliibaal birazdaha sabret ve görmezden gel onu onunla baş başa bırakınca belli bi yerden sonra korku salıp onlar adım atıyor ama bu süreçte senin dayanman lazım ven birkere yapmıştım işe yaramıştı tabi ama herkes bir değil sen bir kaç gün daha sabret hatta sebredebildiğin yere kadar kızınla dışarı avm oraya buraya arkdaşına vs git onu umursamadığını anlasın
buglemm_ umarım en kısa sürede düzelir 😢
sucukluyumurtaa onun adım atmasını beklicem kırıldığımın artık farkına varsın asla adım atmıcamm ona karşı sürekli bi gün geçmeden ben gidiyordum yanına konu ne olursa olsun amaa bu sefer affetmicem sürünsün anlasın hatasını