incinmissindedi vahsikelebekk sayalım sayalım bu bodsuit ve suitin nedir bilmiyorum vala çok mu cahil kalmışım. Dur bakayım internetten 😂😂
vahsikelebekk incinmissindedi zamanında öğrenciyken H&M’den almıştım dantelli altı çıtçıtlı bebek zıbını gibi bi şey ama +18😜 tavsiye ederim canım😁 bu arada orada yanlış yazmışım canım bodysuit olacaktı🤭
incinmissindedi TombulHatun erkekler kırmızı da seviyormuş gecelikte ne kadr dogru bilmiyorum kırmızıda al kız
incinmissindedi Etipetito evet güzel şortlu takımlar var. Bende yeni evliyken hep giyerdim de çocuklardan sonra baya yorgun düşüyorum
TombulHatun incinmissindedi benm toplamda 13 gecelik vucüt çorabı çeyiz seti filan var birşeyler çok sık almıyorm artık
belengaz23 Anonim84 ya bende 6 yılın ardından bu uygulama ve değerli hanımları sayesinde giyme cesareti buldum🥰
incinmissindedi Anonim84 kız giy giy adama ayrı eve çıkalım daha neler giyecem sana de . Belki bu sayede çıkarsınız 😂😂
Anonim84 belengaz23 ben evleneli 1 buçuk yıl olck ve kaynanamla yaşadığım için hiç alasm yok ki direk hamile de kaldığım için almamıştım bende severim gecelik ve bu uygulama sayesinde bende çok şeye cesaret ediyorum keşke daha önce gorseymişm🥹
belengaz23 Anonim84 bende kaynanamla yaşıyorum bazı şeyler olmasa herşey çok farklı olurdu tabi özel hayat yok denecek kadar az yani beraberken Bu uygulama nice kadına cesaret vermiştir iyi ki var peride💙🌸❤️🔥🤍🤍🤍
kukulii87 incinmissindedi ben biara heves edip. Aldım o yüzden öyle zaten hepsi gecelik değil şort takımı mini elbise badysuit mini etek gecelik bikini hepsi karışık 🤭🤭