buzdankalpler
Ben öyle fark ettim. Hani aşık oldupunda %45 büyüyorya onun gb
Hamile olduğunuzu nasıl anladınız?
buzdankalpler bilmiyorum ilaçta etki etmiş olabilir silik çizgi de mi yoktu ilk fırsatta tekrarlayın varsa silikte olsa illaki çıkar
buzdankalpler ilk hamileliğimde bulantı kusma yaşamaya başlamıştım çoğu şeyden durduk yere tiksinmeye başladım sonra da geciktim öyle anladım, ikinci hamileliğimde de kasık ağrısı ve gecikmeden anladım
lgrth ilk testte tertemiz tek çizgi vardı
belmuda ilk defa böyle bir şey duyuyorum
buzdankalpler böyle olmadiysan bir ihtimal cnm test yaptır boşuna stres yükleme kendine
buzdankalpler bir iki güne tekrar yap bakalım belki de ilaçtan hastalıktandır
lgrth salı günü yapmıştım pazar sabah yeniden test yapıcam tam tamına 10 gün geçmiş 11. Gün başlamış olacak eğer regl olmazsam yine negatifse doktora giderim artık ilk fırsatta
buzdankalpler hayırlısı🙂
buzdankalpler
Genelde ilkleri yaşarım 😃🤷♀️
buzdankalpler canım eğer hamileysen geç döllenme olmuş olabilir oyüzden testte negatif çıkmıştır bi kaç gün sonra erken gebelik testi yap veya kan tahlili ver hakkında hayırlısı olsun kuzum🌸
buzdankalpler bende ilk hamileliğimde aşerme oldu reglmde gecikince kasık ağrısı sebebiyle kadın doğuma gittiğimde 1.5 aylık hamile olduğumu öğrenmiştim hatta doktora inanmayıp test bile yapmıştım
buzdankalpler hadi hayırlısı olsun inşallah canım benim haber et bizede
buzdankalpler aferin uyku yapar sersemlestirir
buzdankalpler açıkçası hissetmiştim garip şekilde. Pcos yüzünden 1 yıl denedik falan sonra reglim hep düzensiz olduğundan lekelenmem oldu hemen birkaç saat sonra kanamam başlaması gerekirken lekelenmem 2-3 gün sürdü ama yok kanama olmadı. Eşime döndüm dedim acaba ben hamile miyim, ya saçmalama sen regl oldun ya dedi, yok olmadım dedim lekelenmem hala devam ediyo kanamam başlamadı dedim. Ertesi gün sabah test yaptım kahvaltıdan sonra ilk defa çift çizgi gördüm🥹
Bahtsizbedevi_ aklıma o da geldi inşallah öyledir bıktım her yıl aylarca yok bakteriydi yok hpv di bi yandan korkuyorum da ya yine aylarca ilaç kullanmam gerekirse diye
Bahtsizbedevi_ çoğu belirti var gibi ama gerçekten belirti mi yoksa ilaç vs den mi kestiremiyorum soğuk algınlığı da tam üstüne geldi
perimasali802_ pazar sabah test yapıcam yeniden dolu dolu 10 gün geçmiş olacak takvime göre zaten bu ay bir önceki aya göre 1 2 gün erken olmam lazımdı yine negatif ise doktora gideceğim yine haberdar ederim
etoile ayakta uyuyacakmış gibi yapıyo gerçekten oturduğum yerde başım düşüyo ama her gün olmuyo
vahsikelebekk haha ben eşime bişey desem acaba hamile misin der ben yok ya değildir derim 😅😅😅 şimdiye kadar ne zaman geciksem yanda böyle anlattığınız gibi bir durum yaşasam 4 5 ay tedavi süreci yaşadım bu beni geriyo korkuyorum da galiba bu sebepten