vahsikelebekk son muayenem ocak ayındaydı bakteri var hamileliğe engel bebek istemiyosan tedavi olma yaşam kalitesine zararı yok demişti tedavi sonrası muayene oldum her şey çok iyiydi.

perimasali802_ ay gülme ilk artık evde minik bi nefes olsun dedik sonraki ay regl dönemi değişik değişik şeyler oldu doktora gittim bir sürü test sonra hpv pozitif çıktı. Biraz ara verdik 4 ay kadar ilaç kullandım zaten yine karar verince şiddetli karın ağrısı başladı kramp giriyordu başta hamileyim sandım regl zamanı yaklaşınca 4 gün varla yok arasıydı 5. Gün öyle bir ağrı vardı ki ağrının şiddetinden ağladım kanama arttıkça ağrı artıyordu doktora gittim yeniden bakteri çıktı yine 4 ay tedavi sürdü geçtiğimiz ay negatif çıktı artık engel yok dedik bakalım bu sefer ne gelecek başımıza 🫥

buzdankalpler Allah hayırlısını nasip etsin canım inşallah 💘💘

buzdankalpler reglime 5 gün vardı düşünüyordum zaten o zamanlar bende çok uykusuzluk oldu her an heryerde uyuyodum çok acikiyodum bide öyle test yaptım nal gibi iki çizgi çıkmıştı tamda diyete başlamıştım kilo vermiştim dümdüz olmuştu karnım hamile olduğumu öğrenince bıraktım mecbur ben kimseye söylemedim ama anladi herkes halimden

kizatasozu tutkulu bir şekilde değil ama evet istiyorum artık içten içe istiyorum diye stres mi yaptım istemeden anlamadım inşallah ilaç kullanmamı gerektirecek bişey yoktur

Bahtsizbedevi_ amin inşallah 🙏 bir tık üzdü ufaktan kendimi hazırlamıştım bu kadar gün olunca belki önümüzdeki aylardan birinde olur

buzdankalpler kız ben 5 ay fln uğraştım çocuk düşünüyorsan zaten önce doktorla gorusmen gerekiyo sana yumurtlama gününu ve yumurta çatlatma için ilaç folikasit fln verir

kizatasozu buradaki doktorlar öyle bir şeyin takibini veya ilacını vermiyorlar sadece folikasit verdi gebelik istediğim için zaten her çocuk düşünen anne adayının kullanması lazımmış o da gebe kalmak için değil zaten