buzdankalpler reglime 5 gün vardı düşünüyordum zaten o zamanlar bende çok uykusuzluk oldu her an heryerde uyuyodum çok acikiyodum bide öyle test yaptım nal gibi iki çizgi çıkmıştı tamda diyete başlamıştım kilo vermiştim dümdüz olmuştu karnım hamile olduğumu öğrenince bıraktım mecbur ben kimseye söylemedim ama anladi herkes halimden

kizatasozu tutkulu bir şekilde değil ama evet istiyorum artık içten içe istiyorum diye stres mi yaptım istemeden anlamadım inşallah ilaç kullanmamı gerektirecek bişey yoktur

Bahtsizbedevi_ amin inşallah 🙏 bir tık üzdü ufaktan kendimi hazırlamıştım bu kadar gün olunca belki önümüzdeki aylardan birinde olur

buzdankalpler kız ben 5 ay fln uğraştım çocuk düşünüyorsan zaten önce doktorla gorusmen gerekiyo sana yumurtlama gününu ve yumurta çatlatma için ilaç folikasit fln verir

kizatasozu buradaki doktorlar öyle bir şeyin takibini veya ilacını vermiyorlar sadece folikasit verdi gebelik istediğim için zaten her çocuk düşünen anne adayının kullanması lazımmış o da gebe kalmak için değil zaten

kizatasozu evet biraz farklı burda önemsenen bazı şeyler türkiyede önemsenmiyor ama rahatsızlığın var test yapılması lazım şu testleri yapmamız lazım demiyolar sen söylüyosun hangi testleri istediğini. Buna hiç alışamayacağım. Mesela jinekoloğa gittin enfeksiyon testi yapılması lazım sen istemeden test yapılmıyor. Ya da yorgunluk çarpıntı vs rahatsızlığın var kan testi yapılıyo sen demeden bazı vitaminlere bakılmıyor illa şuna da baktırmak istiyorum demen lazım. Burada bir klinikte türkiyede çalışmış bir doktor vardı arkadaşım önermişti doktor acil değilse doktora türkiyede gitmeye çalış dedi