peynirlimakarnaa İzmir köfte bi kere denedim gerçekten güzel bir yemek oda. Benimde misafir menüm karnıyarık, Arap tavası, fırında tavuk şiş, ve patlıcan oturtma veya patlıcan musakka 😂vala ben sevsem yaparım kendime eşime de ayrı bir şey yaparım

Biyiklim İzmir köfte hem basit hem doyurucu hem de göze hitap eden bir yemek misafir menüne ekle pişman olmazsın 😂 bu arada bende karnıyarık yaptığım menüde; mercimek çorbası
    Karnıyarık
    Tavuklu nohutlu pirinç pilavı
    Cacık
    Akdeniz Salatası (her öğünümüzde olur)
    Kabak mücver
    Havuç tarator
    Sofrada tatlı olarak kalburabastı
    Çayın yanına da gelin pastası ve kurabiyeler olarak yaparım

minex ay bu arada menüm yeni belli oldu 😂
      Terbiyeli Tavuk suyu çorbası yaptım erkenden bebiş yesin öğlene 😂
      Köri soslu tavuk ve kremalı penne makarna yanına da boll yeşillikli Akdeniz salata tatlı yapmayacağım iftardan sonra güne gideceğim orda yerim eşim de zaten oruçlu değil yemese de olur tatlıyı 😂

peynirlimakarnaa kız xere bu kadar çeşit 🤣hangisini yesem hangisini yemesem zaten doyurucu karnı yarık var 😂 cacık bende yaparım da havalar soğuk diye çorba yapıyorum. Havuç tarator bi ara misafirlerim gelirken ilk defa yapmiştım çok beğenmişlerdi gene yaparım inşallah. Vala ben tatlı matlı ile uğraşamam hiç

minex bende buldum sonunda
        Kilis tava
        Pilav
        Mercimek çorbası
        Salata
        Humus ve patlıcan ezmesi

Biyiklim ay deme öyle güzel kız hem kolay hem çeşit çıkıyor işte gelenin gözü doyuyor zaten salona güzel bir masa sevdiğimiz dostlarımızla hoş sohbetler eşliğinde çok da güzel oluyor hem karnımız doyuyor hem ruhumuz aa bu arada taratoru birde süzme yoğurt ve ince doğranmış dereotu ile yap ana yemek niyetine yersin miss

lgrth ilk gundenmi masalah vala 😅

lgrth beni cagirani çağıriyim diyorum bende bebek var hem o hem misafir zor oluyo seneye belki daha rahat ederim

minex et sote pilav sebze çorbası soğan dolması Salata kabak tatlısı ve tarator

kizatasozu bende de bebek var hamileyim bir de 🤣🤣 benim çağıracaklarım beni ramazan boyunca bir defa değil birkaç defa çağıracak kişiler zaten bir kaç aile kaldı yakınımızda bir de eşimin bekar arkadaşları var onları da genelde yemeği çok yaptığımda çağırıyorum 😂önden açılış yapayım dedim de hastalıkla uğraşıyorum geçsin bakarım duruma göre 😂

kizatasozu çoğu şeyi gece bebek uyuyunca hazırlarsan işin kolay olur bir de ben hep pratik bereketli doyurucu şeylere yöneliyorum..lahmacun Antep tava karnıyarık gibi..tatlıyı önceki günden rendelenecek şeyler varsa önceden kızartma işleri sabahtan çocuk uyuduğu her fırsatta yapıyorum başka türlü son dakikaya kalıyor elim ayağım dolanıyor

lgrth lahmacunu içini yaparimda hamurunu yapamam fırın yapar onu ama lahmacun çorba misafir için yetersiz geliyo bana patlıcan li yemekleride sevmiyolarr

kizatasozu canım zaten hamuruyla uğraşsam pratikliği kalmaz 😂sevene yetiyor ya birkaç çeşit meze salata ile 😂😂

lgrth bana yeterde misafir için çok çeşit olsun isterim

kizatasozu samimiyete göre bence 😂 lahmacunun yanına başka ne yenir ki yani zaten benim misafirlerim de sever yapanları olmadığı için 😂

minex benim yeni menü belli oldu
                        mangal ( eşim yapacak)
                        pilav
                        salata
                        Çorba

kizatasozu benim akraba yok etrafta arkadaş çevresi işte onlar da dediğim gibi yapmayı bilmiyorlar ben yapınca büyük lüks oluyor samimi olunca da zaten kim ne yaparsa bir biz orda bir onlar bizde 😂😂😂 ilk evlendiğimde çeşit görüntü uğraşırdım da şimdi pratikliğe bakıyorum 😂