kizatasozu bende de bebek var hamileyim bir de 🤣🤣 benim çağıracaklarım beni ramazan boyunca bir defa değil birkaç defa çağıracak kişiler zaten bir kaç aile kaldı yakınımızda bir de eşimin bekar arkadaşları var onları da genelde yemeği çok yaptığımda çağırıyorum 😂önden açılış yapayım dedim de hastalıkla uğraşıyorum geçsin bakarım duruma göre 😂

kizatasozu çoğu şeyi gece bebek uyuyunca hazırlarsan işin kolay olur bir de ben hep pratik bereketli doyurucu şeylere yöneliyorum..lahmacun Antep tava karnıyarık gibi..tatlıyı önceki günden rendelenecek şeyler varsa önceden kızartma işleri sabahtan çocuk uyuduğu her fırsatta yapıyorum başka türlü son dakikaya kalıyor elim ayağım dolanıyor

lgrth lahmacunu içini yaparimda hamurunu yapamam fırın yapar onu ama lahmacun çorba misafir için yetersiz geliyo bana patlıcan li yemekleride sevmiyolarr

kizatasozu canım zaten hamuruyla uğraşsam pratikliği kalmaz 😂sevene yetiyor ya birkaç çeşit meze salata ile 😂😂

lgrth bana yeterde misafir için çok çeşit olsun isterim

kizatasozu samimiyete göre bence 😂 lahmacunun yanına başka ne yenir ki yani zaten benim misafirlerim de sever yapanları olmadığı için 😂

minex benim yeni menü belli oldu
            mangal ( eşim yapacak)
            pilav
            salata
            Çorba

kizatasozu benim akraba yok etrafta arkadaş çevresi işte onlar da dediğim gibi yapmayı bilmiyorlar ben yapınca büyük lüks oluyor samimi olunca da zaten kim ne yaparsa bir biz orda bir onlar bizde 😂😂😂 ilk evlendiğimde çeşit görüntü uğraşırdım da şimdi pratikliğe bakıyorum 😂

minex
            Mantar çorbası
            Fırında sebzeli et
            Kabak tarafor
            Tatlı da kalburabastı yaptım

Bende Çökertme kebabı çorba salata yapıcam inşallah tatlı da kocam dün şekerpare aşerdi erinmezsem yaparım 😂

Eskobar
              1 soğan
              1 kapya biber
              1 paket mantar
              1 yk tereyağ, biraz sıvı yağ
              2.5 yk un
              Yarım lt soğuk, Yarım lt sıcak su
              1 paket Krema
              Dereotu, tuz

Soğan ve biberi kavurup, rengi dönünce mantar ve tereyağını ekliyorum. Ocağı en yüksekte tutuyorum ki suyunu hemen çeksin diye. Sonrasında unu ekliyorum, biraz daha kavuruyorum. Soğuk su ekleyip karıştırıyorum. Kaynayınca sıcak suyunu ekliyorum sonrasında da Krema ekliyorum biraz daha kaynatıyorum. Servis edeceğim zaman da Dereotu ekliyorum.

minex
                Çorba yapmadım eşim istemedı 😊
                Güveçte mantarlı tavuk sote
                Pirinç pilavı
                Salata turşu ayran
                Kadayıf tatlısı 🌸

minex
                Yayla çorbası
                mantar soslu biftek
                Kaşarlı patates püresi
                Havuç tarator
                Pilav yapsam mı karar veremedim