kizatasozu canım zaten hamuruyla uğraşsam pratikliği kalmaz 😂sevene yetiyor ya birkaç çeşit meze salata ile 😂😂

lgrth bana yeterde misafir için çok çeşit olsun isterim

kizatasozu samimiyete göre bence 😂 lahmacunun yanına başka ne yenir ki yani zaten benim misafirlerim de sever yapanları olmadığı için 😂

minex benim yeni menü belli oldu
        mangal ( eşim yapacak)
        pilav
        salata
        Çorba

kizatasozu benim akraba yok etrafta arkadaş çevresi işte onlar da dediğim gibi yapmayı bilmiyorlar ben yapınca büyük lüks oluyor samimi olunca da zaten kim ne yaparsa bir biz orda bir onlar bizde 😂😂😂 ilk evlendiğimde çeşit görüntü uğraşırdım da şimdi pratikliğe bakıyorum 😂

minex
        Mantar çorbası
        Fırında sebzeli et
        Kabak tarafor
        Tatlı da kalburabastı yaptım

Bende Çökertme kebabı çorba salata yapıcam inşallah tatlı da kocam dün şekerpare aşerdi erinmezsem yaparım 😂

Eskobar
          1 soğan
          1 kapya biber
          1 paket mantar
          1 yk tereyağ, biraz sıvı yağ
          2.5 yk un
          Yarım lt soğuk, Yarım lt sıcak su
          1 paket Krema
          Dereotu, tuz

Soğan ve biberi kavurup, rengi dönünce mantar ve tereyağını ekliyorum. Ocağı en yüksekte tutuyorum ki suyunu hemen çeksin diye. Sonrasında unu ekliyorum, biraz daha kavuruyorum. Soğuk su ekleyip karıştırıyorum. Kaynayınca sıcak suyunu ekliyorum sonrasında da Krema ekliyorum biraz daha kaynatıyorum. Servis edeceğim zaman da Dereotu ekliyorum.

minex
            Çorba yapmadım eşim istemedı 😊
            Güveçte mantarlı tavuk sote
            Pirinç pilavı
            Salata turşu ayran
            Kadayıf tatlısı 🌸

minex
            Yayla çorbası
            mantar soslu biftek
            Kaşarlı patates püresi
            Havuç tarator
            Pilav yapsam mı karar veremedim

TombulHatun yapma kuşum boşver zaten çorbadan sonrası sarmıyor insana çok yiyecekmiş gibi geliyor ama tıkanıyor en azından bizde öyle yani

peynirlimakarnaa bizde öyle çorba su tıkıyor ama ilk gün evdeyken çok çok yapasm geliyor haftaiçi zaten akşamdan yaptğm yemekleri yiyeceğiz