Şimdi biraz kısa gibi geçicem ama uzun olucak, lütfen akıl verin. Kızlar 2 dogum yaptım. 1de eşim iş için uzaga gitti lahusalıgımda tektim çevrem 5. Elti ve kaynana var Çok yakınlar. 2de de eşim evdeydi ama makina bakımı yapıyordu diye sabah erkenden inip akşam yemekten sonra geliyordu hiç arada fln gelip bakmazdı. Elti kaynnaa fln desen yabancı gibi 1 saat oturup gittiler, o zamanlar oglum 18 aylık bende yeni dogum yapmıştım. Tek başıma 2 covukla çok zor geçirdim bazen ikindi saat 3 veya 4te yemek yedigim oldu. Kimse umursamadı, sonra kızımın 1 ayı bitmeden bir hastalığa yakalandı öksürüyp morarıyordu. Haliyle apar topar hastaneye bendem alıp yoğun bakıma attı bende orda onunla kaldım 8 gün. Evde dolaptaki kalan yiyecek sebzelerim vs hepsi bozulmuştu çöpü atmamıştım o kokmuştu ben hastanedn gelmeden 1 gün önce kaynanamla görümcem gelip temizlemiş ama kötü niyetle mutfağı temizleyene kadr ha bire eşimi doldurmuş benim temizliğim konusunda. Dün akşam iftardan sonra baya şakalar yaptık eşimle, sonra gitti annesine geldi. Gene suratı asıktı. Bana dedigi şey o zaman mutfağı böyle görünce hem senden hem evden sogudum dedi(gerçeten öyleydi, dışardan gelip sarılıp öpmeden içeri geçmeyen adama artık zorla kendimi öptürür oldum). Bende dogum yaptımda hiçbiriniz asla destek olmadınız beni 2 bebekle evde bıraktınız gelip bi pencereden bile bakmadınız konuşmaya hakkınız yok dedim. 4 ay önce kendi ablası dogum yaptı ( ev üstüne o) kaynanası ve eşinin yanında kardeşimi yanlız bırakmayın lahusa diye söyledi bende onun duyacağı şekilde bende lahusaydım dedi sustu. Dün gece bunu hatırlattım kızdı bana eve gelince söylenme bana dedi. Halbuki konuyu açan oydu ben asla durduk yere konuşmam ki böyle koca karı gibi pıt pıt da etmem üstünde. Şimdi ben bu adama ne diyeyim uyumadan önce sarıldı fln çok yüz vermedim. Şimdi 3. Ye hamileyim, eger bundada beni tek bıraksa ben annemlere gidip lahusalıhımı yaşamak istiyorum.
Kızlar bi dertle geldim
incinmissindedi kusura bakmayın kızlar uzun olmuş baya 😟
incinmissindedi kuzu insan birinde belli eder kendini benimde görümce yok elti var kaynanamlar el gibi davrandı doğumda aramadılar bile nispeten küçük kaynıma nişan ettiler kimsenin gıkı çıkmadı bende lohusalığım boyunca annemlerdeydim düğün zamanı aradılar gitmedik eşim de tepkiliydi ama bana yapılan için değil kendi sıkıntısı için düğün günü aramış davetiyenizi getiricem annenlere de göndericem dedi bende hangi yüzle göndericem utanmadan ben gelmiyorum gidecekse oğlun gelir o doğuruncada onu aradınız dedim lafı yiyince tamam ben demedim sen duymadın dedi eşime de bir çocuk yaptım ağzınıza da çok gözünüze de geberiseceler dedim 😁 bundan sonra bende istediğimi ederim şimdiye kadar ne varsa alttan aldım olmadı ne istersem yapacaksın yapmadıklarına say dedim kızım 1 yaşına girdi şimdi kaynanamlar 2. Diye laf ettiler bende 4 oğlan çıkaran 5.yi de çıkarır sen doğru daha babamla gençsiniz dedim kayın babayı başına sardım 🤣 demem o ki olay varsa bebe yapmayın varsa olanlarla kendinize odaklanın sizi sizden başkası kurtarmaz
incinmissindedi ne eşinden ne ailesinden destek görememişsin 3. hamile olman büyük cesaret eşin madem lohusalığın önemini biliyor sende neden uygulamamış ve ev pis diye insan eşinden soğurmu enteresan bir eşin var allah yardımcın olsun ona ne söylesen az gelir
yrgn1mmy ilk 2 cocuk istiyerek oldu hatta 2. Çocugu o benden daha çok istedi sma hiç yardımcı olmadı. 3. İse süpriz korunarak olmuş
hayatsevinceguzell bazen ev dagınık oluyor ama o zaman da annesi ve ablası doldurmuş onu o zmndan beri böyle ha arada şaklaştıyı Çok az yardım ettiği oluyor ama bilmiyorum artık. 3. Bebek ise istemiyordum korunarak olmuş
incinmissindedi siz bana destek değilsiniz ben evde 3 çocuk varken lohusa halimle hem yemeğinizin derdine hem kendi halime çocuklarımın derdine düşüp bu yükü tek başıma kaldıramam yapamam de git annene dinlenmiş olursun mümkünse oraya da gelmesinler..
lgrth öyle de olur ama ya annemlere giderim yada onu gönderirim annesine. Yardım etmiyeceksen eve gelme diyecem
incinmissindedi pardon ama hakkım yok böyle demeye amaadem böyle yanlız kalıyorsunuz neden 3 nciye gebe kaldınız korunsaydiniz madem yanlız kalıyorsunuz
incinmissindedi aynen sana iş çıkarmasın annesi kuzu kuzu baksın yemeğini de yapsın mutfağını da toplasın
incinmissindedi kesinlikle annemlere giderim madem destekçi kimse yok bebeğimin kırkı çıkana kadar annemde kalırdım
seraydural98 korunmaya rağmen oldu zaten
Biyiklim muhtemelen bende öyle yapacam eger yardımcı olmazsa
incinmissindedi söyle soyliyim sizin yerinizde olsam ilkinde yapan her zaman yapar bana yapmış olsalar 3 deil 2 de yapmam iliskiyede girmezdim lohusallik çok zor heleki sezaryen ise hayırlısı olsun
incinmissindedi olmazlar bacım olmazlar yani olmamışlar odur