seraydural98 rabbim halimi gördü de normal dogum nasip oldu çok şükür yoksa gerçekten perişan olurdum. 3ye de bana böyle davrandığını görsem artık o ilişki bile olmuacak.
Kızlar bi dertle geldim
Biyiklim kızlar bidi bişi diyicem bu kaynana dün ne diyor biliyor musunuz. Biz 3 elti ve o dışarda oturuyorduk 6 gelinim var hepiniz bana temizlige yardım etmek zorundasınız diyor ben ses gelmemiş gibi davrandım ki ölsem bile asla yardıma gitmem hamile olmasaydım bile. Kızları gelince biz oraya gidince resmen kovuyor bizleri. Kızları gelip yapsın 5 kızı var
incinmissindedi aaaa diğer eltilerin ne diyor ya hergün kendine iç çıkar bahanen olur günü geldiğinde
- Düzenlendi
incinmissindedi valla hiç kusura bakmasın kv yapmak zorundada değilsin mecburda değilsin ha yapıyosanda mecburiyetlikten zorundalıktan değil Allah için yaparsında sana bukadar şeyi yapana evine gitmeyi bırak arayıp sorma konuşma bile yani
lgrth 1 tanesi daha sustu digeride benim halim bana yeter kızım hasta dedi. O susanda 2 aylık hamile bende 19 haftalık hamileyim
Bahtsizbedevi_ yok kız istediği kadar çağırsın 11 aylık bebek ve hamile halimle asla yapmam ki Hamile olmasam bile yapmam kendi halı vs yıkayınca 2 gün sırt ağrısından kalkıp covuklara bile bakamıyorum
incinmissindedi
Şimdi de bu yüzden doldurur kocanı 😅
lgrth yok ben baştan diyorum bana yardım edilmedi bende asla kimseye yardım etmem diye 😂😂 dolsa bile bişi yapamaz ben kendi temizligim için kardeşimi çağırıyorum daha bide bu halde gidip ona mı yardım edicem
incinmissindedi ben senin yerin de olsam ki zaten yapıyorum çocukları 2 saatliğine bırakırım onlara evimi ocağımı toplar sonra da alır mis gibi otururum. Ama sen değil eşin arayacak. Eşimin işi var iki saat bakın diyecek
incinmissindedi kesinlikle yapma bi bahane bul annenin evine git bayram yaklaşıyor zaten şahsen ben yapmam yaparsam görümceler ile birlikte yaparım
PiTi düğünlerde fln yapıyor bırakıyır onlara biz halay çekicez diyor ama normal günlük kaynanam bakmaz durmuyor covukların bakamam der. Bazen 2 dk bakar gelir ben ocagama bakarım geri gidip alırım durmuyor diyor
Biyiklim vala görümceler bayramda gelip 1 er hafta kalacaklar kendileri gelio yapsın ki ben asla elimi sürmem bana yardımı olmamış kişiye ben neden yardımcı olayım. Ki biliyorum yapsam gecesinden sabaha kadar agrıdan kıvranırım kendimkini mecbur olmasam yapmam.
incinmissindedi kocan anlıyorsa durumunu sorun yok zaten 😂 erkekler empati yoksunu ya
lgrth ay öyle vala. Gecen sene dogumuma 10 gün kalmış tı yardım etmedim diye surat asmıştı bende eşime dedim ben bu haldeyken iş için surat asıyorsa artık asla yapmam diye yapmadım da.
incinmissindedi böyle ol kısasa kısas bu hayatta
incinmissindedi eşinde anlayışlıysa baskılamıyorsa sıkıntı yok o zaman konuşup dursunlar 😂