yrgn1mmy ilk 2 cocuk istiyerek oldu hatta 2. Çocugu o benden daha çok istedi sma hiç yardımcı olmadı. 3. İse süpriz korunarak olmuş
Kızlar bi dertle geldim
hayatsevinceguzell bazen ev dagınık oluyor ama o zaman da annesi ve ablası doldurmuş onu o zmndan beri böyle ha arada şaklaştıyı Çok az yardım ettiği oluyor ama bilmiyorum artık. 3. Bebek ise istemiyordum korunarak olmuş
incinmissindedi siz bana destek değilsiniz ben evde 3 çocuk varken lohusa halimle hem yemeğinizin derdine hem kendi halime çocuklarımın derdine düşüp bu yükü tek başıma kaldıramam yapamam de git annene dinlenmiş olursun mümkünse oraya da gelmesinler..
lgrth öyle de olur ama ya annemlere giderim yada onu gönderirim annesine. Yardım etmiyeceksen eve gelme diyecem
incinmissindedi pardon ama hakkım yok böyle demeye amaadem böyle yanlız kalıyorsunuz neden 3 nciye gebe kaldınız korunsaydiniz madem yanlız kalıyorsunuz
incinmissindedi aynen sana iş çıkarmasın annesi kuzu kuzu baksın yemeğini de yapsın mutfağını da toplasın
incinmissindedi kesinlikle annemlere giderim madem destekçi kimse yok bebeğimin kırkı çıkana kadar annemde kalırdım
seraydural98 korunmaya rağmen oldu zaten
Biyiklim muhtemelen bende öyle yapacam eger yardımcı olmazsa
incinmissindedi söyle soyliyim sizin yerinizde olsam ilkinde yapan her zaman yapar bana yapmış olsalar 3 deil 2 de yapmam iliskiyede girmezdim lohusallik çok zor heleki sezaryen ise hayırlısı olsun
incinmissindedi olmazlar bacım olmazlar yani olmamışlar odur
seraydural98 rabbim halimi gördü de normal dogum nasip oldu çok şükür yoksa gerçekten perişan olurdum. 3ye de bana böyle davrandığını görsem artık o ilişki bile olmuacak.
Biyiklim kızlar bidi bişi diyicem bu kaynana dün ne diyor biliyor musunuz. Biz 3 elti ve o dışarda oturuyorduk 6 gelinim var hepiniz bana temizlige yardım etmek zorundasınız diyor ben ses gelmemiş gibi davrandım ki ölsem bile asla yardıma gitmem hamile olmasaydım bile. Kızları gelince biz oraya gidince resmen kovuyor bizleri. Kızları gelip yapsın 5 kızı var