Biyiklim ben öyle yapıcam destekçiden ziyade en azından ben toparlanana kadar annem oğlumla ilgilenir bende dinlenirim evde beni bekleyen işler olmaz 😂

lgrth aynen öyle anne evi gibi rahat yer yok keyfine dinlenmene bak 😂

Biyiklim öyle yapıcam inşallah bir de ev taşınacak her yer her yerde olacak iki çocukla başıma iş çıkaramam 😅

incinmissindedi söyle soyliyim sizin yerinizde olsam ilkinde yapan her zaman yapar bana yapmış olsalar 3 deil 2 de yapmam iliskiyede girmezdim lohusallik çok zor heleki sezaryen ise hayırlısı olsun

lgrth e ben anlamadım sen doğurduktan sonra mı ev taşıyacan yoksa sen annenin evindeyken kocan taşıyacak😄

Biyiklim doğum Nisan sonu taşınma haziran ortası 😅annemin evide iki şehrin ortasında..annemde iki çocukla ev taşıma rezilliğine girme yeni eve gidersin toparlanırsın o zamana kadar diyor 😅kocam taşıyacak evi ben şimdiden topluyorum yapabildiğim kadarını

seraydural98 rabbim halimi gördü de normal dogum nasip oldu çok şükür yoksa gerçekten perişan olurdum. 3ye de bana böyle davrandığını görsem artık o ilişki bile olmuacak.

lgrth Ha anladım şimdi. E doğru olanı yapıyorsun iyice toparlan öyle git zaten kardeşin varsa kardeşini de al git yaptır işleri 😂

Biyiklim kardeşlerim hepsi bir tarafta görümceme kalıcak ihale zaten kardeşlerimden iyi yapar o da 😅

yrgn1mmy

hayatsevinceguzell

lgrth

seraydural98

Biyiklim kızlar bidi bişi diyicem bu kaynana dün ne diyor biliyor musunuz. Biz 3 elti ve o dışarda oturuyorduk 6 gelinim var hepiniz bana temizlige yardım etmek zorundasınız diyor ben ses gelmemiş gibi davrandım ki ölsem bile asla yardıma gitmem hamile olmasaydım bile. Kızları gelince biz oraya gidince resmen kovuyor bizleri. Kızları gelip yapsın 5 kızı var

incinmissindedi valla hiç kusura bakmasın kv yapmak zorundada değilsin mecburda değilsin ha yapıyosanda mecburiyetlikten zorundalıktan değil Allah için yaparsında sana bukadar şeyi yapana evine gitmeyi bırak arayıp sorma konuşma bile yani

lgrth 1 tanesi daha sustu digeride benim halim bana yeter kızım hasta dedi. O susanda 2 aylık hamile bende 19 haftalık hamileyim

Bahtsizbedevi_ yok kız istediği kadar çağırsın 11 aylık bebek ve hamile halimle asla yapmam ki Hamile olmasam bile yapmam kendi halı vs yıkayınca 2 gün sırt ağrısından kalkıp covuklara bile bakamıyorum