seraydural98 onlar gelio yiyip içip yatip eve gidiyor 😅😅. Vala anneleri ekmek yapıyor onlar odada oturup sohbet fln ediyor

incinmissindedi ne desek bos bunca sacmaligin ustune 3. 👏👏👏 Ailesi dolduruyor adami onlardan cekip alman lazim ama zor hamileliğinde basla nazlanmalara lohusaliginda da devam et ayrica aile icinde catir catir soyle sana yapilmayip gorumcene yapilanlari sinirlerim bozuldu gorumcemle biraz benzerini ben yasamistim simdi ki aklim olsa catir catir o an herseyi soylerdim naziimi da yapardım ben 5 aylik hamile halimle tutup koltuklari kaldirip atarken gorumcem tv sehpasinin uzrrindeki tvyi kocasiyla indiremeyip esimi cagirmislardi oyle bi insandi al örnek sana yap aynilarini hizaya senn getir

incinmissindedi lafını asla esirgeme
      Senin yaptıklarını yüzüne vuruyorsa sende pat pat herşeyi soyle varsın kussun
      Demiyorum kırıcı konuş ama hakinida savun herzaman
      hem iki çocuk hem ev falan eee madem şikayet ediyor o donem yardımcı tutsaydi
      Nefret ediyorum böyle adamlardan

seraydural98 yok gitmem vala kendi işimi zor yaparım anca havalar biraz ısınsın ben kendi temizligime girisicem. Onunkife kim gelip kalıyorsa o yapsın