incinmissindedi kesinlikle annemlere giderim madem destekçi kimse yok bebeğimin kırkı çıkana kadar annemde kalırdım
Kızlar bi dertle geldim
seraydural98 korunmaya rağmen oldu zaten
Biyiklim muhtemelen bende öyle yapacam eger yardımcı olmazsa
incinmissindedi söyle soyliyim sizin yerinizde olsam ilkinde yapan her zaman yapar bana yapmış olsalar 3 deil 2 de yapmam iliskiyede girmezdim lohusallik çok zor heleki sezaryen ise hayırlısı olsun
incinmissindedi olmazlar bacım olmazlar yani olmamışlar odur
seraydural98 rabbim halimi gördü de normal dogum nasip oldu çok şükür yoksa gerçekten perişan olurdum. 3ye de bana böyle davrandığını görsem artık o ilişki bile olmuacak.
Biyiklim kızlar bidi bişi diyicem bu kaynana dün ne diyor biliyor musunuz. Biz 3 elti ve o dışarda oturuyorduk 6 gelinim var hepiniz bana temizlige yardım etmek zorundasınız diyor ben ses gelmemiş gibi davrandım ki ölsem bile asla yardıma gitmem hamile olmasaydım bile. Kızları gelince biz oraya gidince resmen kovuyor bizleri. Kızları gelip yapsın 5 kızı var
incinmissindedi aaaa diğer eltilerin ne diyor ya hergün kendine iç çıkar bahanen olur günü geldiğinde
- Düzenlendi
incinmissindedi valla hiç kusura bakmasın kv yapmak zorundada değilsin mecburda değilsin ha yapıyosanda mecburiyetlikten zorundalıktan değil Allah için yaparsında sana bukadar şeyi yapana evine gitmeyi bırak arayıp sorma konuşma bile yani
lgrth 1 tanesi daha sustu digeride benim halim bana yeter kızım hasta dedi. O susanda 2 aylık hamile bende 19 haftalık hamileyim
Bahtsizbedevi_ yok kız istediği kadar çağırsın 11 aylık bebek ve hamile halimle asla yapmam ki Hamile olmasam bile yapmam kendi halı vs yıkayınca 2 gün sırt ağrısından kalkıp covuklara bile bakamıyorum
incinmissindedi
Şimdi de bu yüzden doldurur kocanı 😅
lgrth yok ben baştan diyorum bana yardım edilmedi bende asla kimseye yardım etmem diye 😂😂 dolsa bile bişi yapamaz ben kendi temizligim için kardeşimi çağırıyorum daha bide bu halde gidip ona mı yardım edicem