incinmissindedi lafını asla esirgeme
Senin yaptıklarını yüzüne vuruyorsa sende pat pat herşeyi soyle varsın kussun
Demiyorum kırıcı konuş ama hakinida savun herzaman
hem iki çocuk hem ev falan eee madem şikayet ediyor o donem yardımcı tutsaydi
Nefret ediyorum böyle adamlardan

seraydural98 yok gitmem vala kendi işimi zor yaparım anca havalar biraz ısınsın ben kendi temizligime girisicem. Onunkife kim gelip kalıyorsa o yapsın

incinmissindedi bence artık bu adamdan çocuk sahibi olmayı bırakın. Yalnız bırakırsa diye bir şey yok bırakacak hadi ilkinde il dışında 2.de evde ama kendine meşgale bulmuş başı ağrımasın diye evden kaçmaca. Hiç mi boş zaman bulamamış sigara için olsa 10 15 dk pöfür pöfür içecek zaman bulurdu. Eşin annesinin etkisinden asla çıkmayan bir adammış görmek istememişsin. Benzerini evlendiğim ilk yıl yaşadım bu şekliyle değil ama anne babasının ağzıyla geldi beni azarlayacak sözüm ona o gün sussaydım eşime karşı artık hep öyle devam edecekti. Eşin beyfendi mutfakta meyve sebzeler çürümüş görmek istemiyorsa siz bebeğinizin başındayken evle ilgilenecek ya da bebeğinizin başında bekleyecek siz de hem kendinize hem eve zaman bulacaksınız. Eşiniz damızlık mı sadece üredim bitti gibi davranıyo

buzdankalpler size öyle geldiğinde siz naptınız peki. Bu covuktan sonra artık tamamen yapmamayı düşünmüyorum Çocuk zaten. Yaşım tutsa baglatırdım ama tutmuyor baglatmazlar muhtemelen. Covuklar biraz daha büyüyünce ben tamamen bitirmeyi düşünüyorum, ailem arkamda durur ama hemen bitirmemem taraftarında . Abim olsun annem babam olsun destek olup yardımcı olurlar bana