Kızlar bebeğim gece 245332 kere ağlayarak uyanıyor bugun dr kontrolumuz vardı onada danıştım ama tatmın edıcı bi cevap alamadım bebesi böyle olan var mı
6 aylık bebeğim gece uykudan ağlayarak uyanıyor
hayatsevinceguzell diş sancıları olabilir gazdan da olabiliyor
hayatsevinceguzell herşey olabilir, önceliğiniz doktor yorumu olsun elbette ama atak diş açlık gaz aklınıza başka şeyler geliyorsa başucuna çengel iğne takın
hayatsevinceguzell bizimde 6. Ay da hayatımız karardı… Pardon değişti 10. Aydan selamlar.🫠
hayatsevinceguzell bizde 6. Aya gircez gece çok fazla uyanmaya başladı zor uyuyor bugun 2 de uyudu resmen
hayatsevinceguzell diş sancısı olabilir canım. Arada az bişi agrı kesici verebilirsin tabi doktoruna sorarak.
muzaffer veriyorum fayda etmıyor
hayatsevinceguzell o zaman doktora götür bi kabızlık yada gazda olabilir
muzaffer yok canım gazı bittı kabızda değil 2 kez kaka yapıyor her ay özel çocuk doktoruna götürüyorum hatta bu ay iki kez gittık normal dıo uyanmaları
hayatsevinceguzell benim oğlumda kaç aylık olursa olsun gece aniden kalkıp ağlamaları olduktan birkaç gün sonra hep ağzında yeni diş gördüm hatta..2 yaşını geçti yine başladı şaşırıyordum gece uyanmalarına dişine baktım arka dişleri çıkarıyormuş meğer
lgrth aynen bizde öle şüphelenıos
hayatsevinceguzell baş ucuna ayetel kürsü flan koymayı deneseniz mi acaba dua açıp öyle uyutun mesela benim yeğenimde öyleydi sürekli dua açıyorduk bi anda sakinleşip rahat uyuyordu bebeklerde olabiliyor böyle şeyler tabi diş ağrısı falan da olabilir bide bunu deneyin bakalım 😊
yenigelinn başında kuranı kerim var boynundada cevşen