aynoluyonoluyo ekran varsa kes ya da 1 hafta icinde değişiklik olduysa herhangi bi konuda ondan da olabilir disari cikar gezdir biraz kafasini vurduğunda dikkatini baska yone cek o sinirlenip bagirdiginda sen fazla tepki verme kizma sinirlenme bu sefer seni kizdirmak istediginde yapar

aynoluyonoluyo şuan kızım 22 aylık ve tükendim ay bide 3.5 yaşında oğlum var abisinden ne görse onu yapıyor sendromu dibine kadar yaşıyoruz istediği olmasın kıyamet kopuyor inatlaşma hat safhada uykuya aşırı direniyor sabah saatlerinde asla uyutamiyorum 20 aya kadar emzik emmeyen çocuk 2 aydır emziksiz uyumuyor tuvaletini bezine yapıyor bide klozete oturt diyo altını degistirmek artık zulüm yemek yediremiuorum kendi yicekmis suyu bardakta içiyor istediği bardakta olmazsa kıyamet kopuyor bide biseyleri yere dökme huyu başladı özellikle bu ara deterjanlara merak salmış durumda 1 şişe cifi yere dokmus içinde yuzuyordu en son dolaplaromda hep kilit vardır açmayı öğrenmiş üst raflara koyuyorum dezgaha çıkıyor sandalyeyleecbur mutfağı her girip ciktigimda kapatıyorum kapısını kilitliyorum ay bnde dolmusum bı anlatayim dedim destan yazdım ama geçiyor oğlumda bu şekildeydi o 3 yaşında düzeldi birazcık sıra kızımda 🥲

aynoluyonoluyo aynı yiğenimde böyleydi o kadar bağırırdı ki televizyonun sesini sonuna kadar açıyorduk onun sesi daha çok çıkıyordu kafasını sürekli duvara vurur morartırdı doktora da götürmüşlerdi galiba ama bir sonuç alamadılar kısaca huysuzdu şuan 12 yaşında hâlâ dediğim dedik istediği olmayınca çenesi susmuyor.🫠

aynoluyonoluyo kalıcı olmasin diye dikkatli ol canım geçiyor zamanla merak etme sen sadece kafasını vurduğu zaman dikkatini dağıt ve karşına alıp konusman deme beni anlamaz anliyorlar beden dili de önemli
        Ve evde zarar verilecek eşyaları bir sure al deterjanlar vs dikkat et geçecek inşallah evdede çok kalmayın mümkünse gezsin

Sutlucikolati ekranı var ama çok çok az zaten yok denecek kadar. Haftada bir saat aralıklı şekilde anca izliyordur.. son bir haftada iki kere babannesine bıraktım çok mecburdum doktor randevularım vardı mr rontgen vs cektirdim götüremezdim. Babanneside aynısını diyor cok bağırıyor kafasına vuruyor vs vs. Önceden dısarı cıktıgımızda sakince duruyordu şimdi hiçbir kuvvet bebek arabasına bindiremiyor🤦‍♀️🤦‍♀️ yıldım yıldımmm😩

2minnosannesi ne olacak bu hallerimiz bacım 🤦‍♀️ bit kadar boylarıyla canımızdan bezdiriyolar hiç mutlu edemiyoruz bu bebişleri😢

perimasali802_ aşkım tuvalet fırçasına takıntılı şuan alıp banyo dolabının üzerine kaldırıyorum her gün 4 defa fırcanın önüne gecip ağlıyor ver ver diye..akşam artık karsı komsum geldi hastamı hastaneye götürelim mi çok ağladı biryerimi ağrıyor diye sormak istedim dedi🤦‍♀️🤦‍♀️ dısarı cıkıncada asla arabasında durmuyor kucağında taşı dıyor yavrum 13.5 kilosun ben seni nasıl tasıyayım kucağımda😩😩 ne yapacağım şaştım bezdimmmmmm

aynoluyonoluyo 2 yaş sendromu olabilir . Kafamı karıştıran şey göz teması ve ismiyle hitap ettiğiniz halde bakmamsı .

aynoluyonoluyo çocuk psikiyatrisine bir götür istersen canım en doğrusunu sana o söyleyecektir. Bu arada kanat çırpma hareketleri vs var mı

aynoluyonoluyo 18 aylık olacak kızım aynı böyle değişti 17. Ayda hırçınlaştı ısırma vurma kafasını canını yakacak kadar sert defalarca yere vuruyor cavur gibi herşeyi anlıyor ama işine gelmiyo akşama kadar cocuğum yapma diye yırtınıyorum adını söyleyince bakmıyor bile mahsus babasına seslen diyprum tekte dönüp bakıyor sana bana eziyetleri işte😂🥲

Sutlucikolati askım cizgi film izlemiyor denecek kadar az haftada toplasan 1 saati bulmuyordur ondada sar sar makara felan izliyor