Sutlucikolati ekranı var ama çok çok az zaten yok denecek kadar. Haftada bir saat aralıklı şekilde anca izliyordur.. son bir haftada iki kere babannesine bıraktım çok mecburdum doktor randevularım vardı mr rontgen vs cektirdim götüremezdim. Babanneside aynısını diyor cok bağırıyor kafasına vuruyor vs vs. Önceden dısarı cıktıgımızda sakince duruyordu şimdi hiçbir kuvvet bebek arabasına bindiremiyor🤦‍♀️🤦‍♀️ yıldım yıldımmm😩

2minnosannesi ne olacak bu hallerimiz bacım 🤦‍♀️ bit kadar boylarıyla canımızdan bezdiriyolar hiç mutlu edemiyoruz bu bebişleri😢

perimasali802_ aşkım tuvalet fırçasına takıntılı şuan alıp banyo dolabının üzerine kaldırıyorum her gün 4 defa fırcanın önüne gecip ağlıyor ver ver diye..akşam artık karsı komsum geldi hastamı hastaneye götürelim mi çok ağladı biryerimi ağrıyor diye sormak istedim dedi🤦‍♀️🤦‍♀️ dısarı cıkıncada asla arabasında durmuyor kucağında taşı dıyor yavrum 13.5 kilosun ben seni nasıl tasıyayım kucağımda😩😩 ne yapacağım şaştım bezdimmmmmm

aynoluyonoluyo 2 yaş sendromu olabilir . Kafamı karıştıran şey göz teması ve ismiyle hitap ettiğiniz halde bakmamsı .

aynoluyonoluyo çocuk psikiyatrisine bir götür istersen canım en doğrusunu sana o söyleyecektir. Bu arada kanat çırpma hareketleri vs var mı

aynoluyonoluyo 18 aylık olacak kızım aynı böyle değişti 17. Ayda hırçınlaştı ısırma vurma kafasını canını yakacak kadar sert defalarca yere vuruyor cavur gibi herşeyi anlıyor ama işine gelmiyo akşama kadar cocuğum yapma diye yırtınıyorum adını söyleyince bakmıyor bile mahsus babasına seslen diyprum tekte dönüp bakıyor sana bana eziyetleri işte😂🥲

Sutlucikolati askım cizgi film izlemiyor denecek kadar az haftada toplasan 1 saati bulmuyordur ondada sar sar makara felan izliyor

PiTi kanat çırpma gibi değilde ellerini çırpar gibi çok sallıyor son bir iki gündür kendi kendine sallanma takıntılı şekilde aynı hareketi yapma basladı.. kendi kendine gülüyor ağlıyor🤦‍♀️🤦‍♀️ allahım kafayı yiyeceğim ya en erken buldugum randevu nisan sonunda😩

• PiTi bunu yanıtladı.

PiTi aşkım durumum iyi çok şükür ama almanyada yaşıyorum öyle özel hastane bildiğim kadarıyla yok klinikler var sadece bir tane buldum yarın sabah gidiyoruz insallah💕🙏 umarım hersey güzel geçer🙏

• PiTi bunu yanıtladı.