Bahtsizbedevi_ perimasali802_ hahahaha kız Allah seni kudurtma makinesi ne acaba benmi yanlış okuyorum diye kaç kere okudum🤣🤣
lgrth Bahtsizbedevi_ kız işte kurutma makinesi alıp milleti kudurtacak oruçta çok saf olmaya başladın 😂
perimasali802_ TombulHatun link açılmıyor tombulum Vestelden eşim konuşmuş adamla gidip bakicam ama neye dikkat etmeliyim bilmiyorum
vahsikelebekk perimasali802_ hoover kullanıyorum canım memnunum tavsiye ederim uzaktan kumanda edilebiliyor @Bubenimoykumm de hoover aldı diye biliyorum wifi bağlantılı umarım memnundur o da
Bubenimoykumm vahsikelebekk bağlantıyı halledemedik ama genel Olarak memnunum. Bazen nemli çıkıyolar tam çözemedim ama deneme yanılma gidiyoruz. Ben 9 kg olanı tercih ettim çamaşır makinam da 8 kg yeterli geldi bana sıkıntı yok henüz @perimasali802_
vahsikelebekk perimasali802_ media markt satıyor canım onların marka ve ürün yelpazesi geniş. Vestel satıyor mu bilmiyorum hiç vestel kullanmadım mağazaya da girmedim muhtemelen satmıyordur ama diye düşünüyorum
perimasali802_ vahsikelebekk beyaz eşyam vestel hepsi bide tanidik olduğu için indrimde yapıyor Müsait oldugumda gidip bakacağım peki kelebeğim aldığımda nelere dikkat etmeliyim