hayatsevinceguzell benimki 31 aylık oldu hala aynı inat 🤣
Uyku eğitimi aldınız mı bebiş için
hayatsevinceguzell kendi istediği gibi yapsın o zaman 😂o kendi kendine eğitimini veriyor yavaş yavaş zaten büyüdükçe dediğim gibi uykular beslenme her şey düzene girer çok üstüne düşmeyin bence kendisi nasıl istiyorsa öyle yapsın 😍😅
Biyiklim beben uyuduğu için böyle düşünürsun tabi günlerce gece gündüz uykusuz kal bakalım bebeğine bakım verecek gücün olmayınca da böyle düşüncek misin 😛
hayatsevinceguzell yerde uyusun yere bırakın oynasın sıkılsin uykuya dalsın. Ben hep öyle yaptım yere battaniye seriyordum oyuncağını önüne koyuyordum gidiyordum işimi yapıyordum geldiğimde uyumuş oluyordu
Biyiklim haha bence sen şükür namazı kıl senın çocuk mük😂 sen çocuk büyütuom deme😂
hayatsevinceguzell oo canım ben o yollardan geçtim 🤣çok uykusuz kaldım halsiz kaldım ama geçti hep aynı kalmıyorlar ya büyüyorlar
Biyiklim inş tez zamanda
hayatsevinceguzell maşallah de 🙄🧿🤣çok kasmamak gerek bence öyle düşünüyorum
Biyiklim maşallah maşallah 🧿 uyusa başka konularda rahatım😂
hayatsevinceguzell uyur uyur az sabır sadece
Biyiklim bu sabır ne kadar sürüyor 🤦🏻♀️😂bendede var uykusu düzensiz bı bebek 😂
hayatsevinceguzell emzik veriyo musun ? gazı falan mı var acaba gerçi benim kızım da bir yaşına kdar 2 satte bir kalkardı birwz sabret zamanla düzene girer
aselinannesi9398 bu sabır bebeğin 2 yaşına kadar sürüyor 🤣😅
Biyiklim inşallah oyledır eğer öyleyse 4 ayımız kalmış 😂
aselinannesi9398 öyledir öyle 2 yaştan sonra değişecekler😄
hayatsevinceguzell evet ilk kızımda aldım ikinciyede aynısını uyguladım büyük kızım üç buçuk yaşına kadar aynı devam etti küçük te iki yasa kadar aynı saatlerde uyudu uyandı çok rahattım
hayatsevinceguzell 1 buçuk yasa kadar memede uyuyordu kestim nasıl olduysa tek uyumaya başladı sanirim uyku eğitimi falan vermedim
hzrn1 kimden aldınız
asel_lina ne güzel benımki emmıyo zaten
hayatsevinceguzell kendim verdim uyku eğitimini 40 i çıktığından beri kendi dogrularimla ilerledim hiçte pişman değilim en doğrusunu yapmisim