elisaa48 inşallah oyledır eğer öyleyse 4 ayımız kalmış 😂
Uyku eğitimi aldınız mı bebiş için
aselinannesi9398 öyledir öyle 2 yaştan sonra değişecekler😄
hayatsevinceguzell evet ilk kızımda aldım ikinciyede aynısını uyguladım büyük kızım üç buçuk yaşına kadar aynı devam etti küçük te iki yasa kadar aynı saatlerde uyudu uyandı çok rahattım
hayatsevinceguzell 1 buçuk yasa kadar memede uyuyordu kestim nasıl olduysa tek uyumaya başladı sanirim uyku eğitimi falan vermedim
hzrn1 kimden aldınız
asel_lina ne güzel benımki emmıyo zaten
hayatsevinceguzell kendim verdim uyku eğitimini 40 i çıktığından beri kendi dogrularimla ilerledim hiçte pişman değilim en doğrusunu yapmisim
hayatsevinceguzell gece kaç defa mamaya kalkıyor
hayatsevinceguzell bende aldım oğlum için çok memnun kaldık eğitmende çok güzel ilgili yaklaştı kesinlikle öyle bırakın ağlar almayın ellemeyin diyen eğitmenlere karşıydım ama çok şükür ki bizim eğitmenimiz asla öyle değildi💕 ha tabi atak haftalarında diş hastalık durumlarında bazende tamamen keyfi olarak bozuluyor mu tabiki bozuluyor ama 3 yıl boyunca size hala yardımcı oluyor eğitmen.. biz bu aralar kudurduk mesela baska baska problemlerimiz var uykusuda bozuldu ama tekrar düzeltmeye çalışıyoruz🙏 isterseniz ismini paylaşabilirim
hayatsevinceguzell
Sabırlı olursanız bebeğiniz rutinlerinize alışacaktır ancak bir Anne olarak bu rutinleri siz oluşturabilirsiniz bunun için destek almayı düşünmeniz çok güzel birşey tabiki ama bir kere denemissiniz ve olmamış bebeğinizi en iyi siz tanıyorsunuz bu sebepten dolayı bu kezde kendiniz rutinleri oluşturup deneyin belkide bebeginizin ihtiyacı olan o eğitim Anneciğine daha o doğmadan bahsedilmiştir ama Annemiz bunun farkında değildir 🤗 Sabırla her gün aynı saatte güzel bir duş aldırın ardından lavanta yağı yağı yada bebek yağı ile baş boyun bacak bölgesine derinlemesine bir masaj yapın uyuyacağı ortamı mutlaka karanlık yada loş olsun gece gündüz ayrımını fark etsin,onunla birlikte yatağa bir oyuncağını bırakın yumuşak ve zararsız bir oyuncak olsun her gün mutlaka aynı oyuncak olmalı onu tanımalı zamanla o oyuncağın yanına geldiginde uyuması gerektiğini anlayacak çünkü ve uyuturken kendi sesinizden ninniler dinletin hafif tonda piş piş yada farklı sakin bir müzik ama bu sizin sesiniz olsun bunu yaparken de poposuna hafif hafif vurun çünkü bebekler Anne karnında iken Annenin dışardan gelen sesi kalbinin atışı ve birde Anne hareket ettikçe organların poposuna baskılı şekilde çarpması ile kendini rahat hisseder ve mışıl mışıl uyurlar dışarda da o ortamdaki huzuru ararlar dediklerimi sabırla uygularsaniz bir iki hafta içinde çok rahat edersiniz…🙏🏻💕Her bebek aynı değildir birşey olmuyorsa bu basaramamak değil bebeğin kendi kimliğini kendi duygusal dünyasını gösterir çok ağlaması mızmızlık değil sadece alışkın olmadığı bu hayata adapte olmaya çalışırken sizden destek bekliyor olmasıdır… Yumuşacık bir ortamda korkusuz kaygısız sımsıcak sarmalanmış ağrısız sızısız yaşarken birden hiç bilmediği ama hızla öğrenip alışması gereken bir dünyaya geldi soğuğu, sıcağı, uyumayı, uyanmayı gülmeyi, ağlamayı Annesi varken mutlu olmayı yanında olmayınca üzülmeyi aşılar yapıldıkça acının ne olduğunu diş çıkarırken ne kadar huzursuz olduğunu hissettikçe bu dünyaya ait duyguları öğreniyor ve bu zorlu süreçte de sadece kendi canından bir parça olan Anneye güvenle sığınmak istiyor çünkü kanı canı bedeni her bir hücresi sizin bedeninizle oluştu sizin kanınız sizin kalbiniz sizin kokunuz yani siz şu anda aslında onun için osunuz sizi kendinden bir parça sanıyor ve gerekirse uykusuz kalmayı tercih edip sadece sizinle bütün olmayı tercih ediyor bu yüzden ona sadece sımsıkı sarılın ve herzaman onunla olacağınızı onu anladığınızı onu asla yanlız bırakmayacağınızı kulağına fısıldayın inanın sizi çok güzel anlayacaktir. 🙏🏻💕🥰
Hiç uyumayan bebeği olan bir Anne olarak seni çok iyi anlıyorum. 6. Aydan beri 7/24 ağlıyor.
uzmanprf yazınız şuan o kadar iyi geldi ki Allah râzı olsun.🤍
kurabiyevarsimitvar
Sevgiyle büyüyün ve sevgiyle büyütün..🙏🏻💕😊
uzmanprf okurken çok duygulandım iyiki varsınız
elisaa48 ay hadı inşallah 😂🌸
Gündüz uykuları nasıl onlara da çok dikkat et en son gündüz uykusunu saat kaçta bitiyo mesela gündüz toplam kaç saat uyuyo