- Düzenlendi
Kızlar yaptıranlar varmı aranızda memnunmusunuz
Bide yaşadığınız yerlere göre fiyatları nasıl bizim burda 3000 TL dediler
Kızlar yaptıranlar varmı aranızda memnunmusunuz
Bide yaşadığınız yerlere göre fiyatları nasıl bizim burda 3000 TL dediler
Etipetito bilgim yok canım üstte kalsın
Etipetito microblading mi diyorsunuz ?
Etipetito 2 defa yaptırdım çok memnunum en son 1.5 sene önce Nişantaşı emsal doğanda 3 bine yaptırmıştım şu anda 5 binmiş çok doğal yapıyorlar ünlülerde orayı tercih edıyor bizzat emsal doğana yaptırmıştım ne zaman kuaföre kaş aldırsam kim yaptı çok güzel olmuş derler
hayatsevinceguzell Kaşımın bazı yerleri biraz seyrek yapmayın düşünüyorum biraz bilgi topliyim dedim😂
hayatsevinceguzell microblading yaptırdığınız yere mi farklı yerlere mi aldırıyorsunuz kaşınızı bende yaptırdım ama korkuyorum şeklini bozarlarsa diye aldırmaya
hatceeee yok zaten belli ya hatları farklı yere aldırıyorum
Etipetito yaptırın bence yuz ifadenız değişio
hayatsevinceguzell Evet inşallah düşünüyorum ama süreç nasıl oluyo kaç seans yada bir seans mı kontrol varmı kaç ay kalıcılığı var çok sordum ay😂
Etipetito 2 seans canım ilk seanstan bi ay sonra 2. Seans 💜
Bende yaptırdım çok güzel oluyor. İyi bir yerde yaptırmanız lazım, eğer merdiven altı gibi bir yerse kapkara dövme gibi yapıyorlar. Guzellesecegim derken üzülmeyin:)
Ben Kartal da Elif Gülyol a yaptırdım. Çok memnun kaldim. Bir buçuk sene oldu. Birkaç ay daha idare eder, sonra yine yaptırmam lazım.
Çok doğal yaptı. Beni tanıyanlar sende değişik bişey var ama anlayamıyoruz diyorlardı, öyle doğal ve güzel bir ifade kattı.
Kesinlikle öneririm.
hayatsevinceguzell şey peki acıyor mu🙈
ooopitipiti Tamam teşekkürler deniccem bende inşallah yakışır 😁
Etipetito doğruyu söylemek gerekirse bi tık acıyo cırt cırt ses gelio ama öyle dayanılmayacak gibi değil dudak renklendirme de yaptırıyorum o çok acıyor bak ama kesinlikle onuda önerırım
hayatsevinceguzell kaş hadi neyse de dudak çok dikkat çeker diye düşünmüyorum şuan 😅
Çok teşekkür ederim canım ♥️
Etipetito yok asla çekmıo şeftali yada pembe tonunda yaptırabılırsın ilk bi hafta rengi canlı oluo sonra daha softlaşıyor dudak kenarlarında kalem çekilmiş gibi oluyor özellikle ince dudaklılarda efsane duruyor yazın denizden çıktığında yada sabah yataktan makyajlı gibi bakımlı çıkıosun inan insan kendini harika hissediyor
hayatsevinceguzell sen böyle diyince yaptirasım geldi bak😁 Kaş için gittiğimde inada bakarım artık 💅😁
Etipetito düşünsene bi kez yaptırıosun 2 sene artist gibi gezıosun eşimle ilk tanıştığımda dudaklarının rengi çok güzel demiştı bende evet allahım güzel yaratmış dedıydım😂😂😂