Etipetito düşünsene bi kez yaptırıosun 2 sene artist gibi gezıosun eşimle ilk tanıştığımda dudaklarının rengi çok güzel demiştı bende evet allahım güzel yaratmış dedıydım😂😂😂

Etipetito aaa şimdi jeton düştü ezeldeki dolandırıcı serdarımı dıosun rolünü mük yapıodu hamileyken izlioduk eşimle bebek olunca tabi hiç zaman yok filme😂

Etipetito ay benimde kaşımın biri seyrek ama genel olarak kaşlarım çok güzel, bende yaptırmak istiyorum ama bozarım diye korkuyorum cımbız bile sürmüyorum cnkü kaşlarıma 😅 bide dövme gibi mi abdestle olumsuz ilişkisi var mı bilemiyorum

Coolness ama ben şunu merak ediyorum yaptıktan sonra kaşlar uzayınca nasıl alicaz şeklini fln bozarsam görüntü nasıl olur 😁

Coolness aslında dövme de abdest geçiriyor sadece yaptırması günah 😂 kaşta geçirir bence ya bilemiyorum benim kaşlar da seyrek doğal dolgun görüntü istiyorum😂

Coolness kaş almakta caiz değil ama aldırıyoruz maalesef 🥲

Etipetito kadın zaten kaşının şeklinden daha kalın yapacağı için çıkan kaşları görürsün alırsın :)

bitterdelisi24s benim kaşım çok kötü çıkıyor fışkırıyor her yerden Recep İvedik’e dönüyorum resmn 😁