Etipetito aaa şimdi jeton düştü ezeldeki dolandırıcı serdarımı dıosun rolünü mük yapıodu hamileyken izlioduk eşimle bebek olunca tabi hiç zaman yok filme😂

Etipetito ay benimde kaşımın biri seyrek ama genel olarak kaşlarım çok güzel, bende yaptırmak istiyorum ama bozarım diye korkuyorum cımbız bile sürmüyorum cnkü kaşlarıma 😅 bide dövme gibi mi abdestle olumsuz ilişkisi var mı bilemiyorum

Coolness ama ben şunu merak ediyorum yaptıktan sonra kaşlar uzayınca nasıl alicaz şeklini fln bozarsam görüntü nasıl olur 😁

Coolness aslında dövme de abdest geçiriyor sadece yaptırması günah 😂 kaşta geçirir bence ya bilemiyorum benim kaşlar da seyrek doğal dolgun görüntü istiyorum😂

Coolness kaş almakta caiz değil ama aldırıyoruz maalesef 🥲

Etipetito kadın zaten kaşının şeklinden daha kalın yapacağı için çıkan kaşları görürsün alırsın :)

bitterdelisi24s benim kaşım çok kötü çıkıyor fışkırıyor her yerden Recep İvedik’e dönüyorum resmn 😁

18 gün sonra

Etipetito durum güncellemesi yapıyım microblading icin memnundum ama aktı tamamen 2.seansa gittim yine aktı ve son 3.seansda da akarsa dedim pudralama yaparız dediler ama yeniden ücret ödeyecekmişim lütfen yaptıracaksanız iyice araştırın bu gittiğim yerde hep kötü yorumları silmişler şuan napıcam bilmiyorum akarsa param çöp