Başka bir fikrim var ben b şıkkındaki hanımefendiyi de alıp kocamla grup yapsam olmuyor mu hahaha 😝 @igze0101

igze0101 ne bilim yaa ikiside imkansiz seyler benim icin cevap veremiyorum ve pas diyorum 😁🤦‍♀️

Eylem10 bu nasıl dusunce ya? Sizin esiniz oyle diye neden butun erkekler diyosunuz?? Kul hakkına giriyosunuz ya herkes aynı degildir seven ihanet etmez !

igze0101 aman B şıkkını seçerim olay bitnce onun kafasına sıkarım sonra hayatıma bakarım gelsin gruplar gitsin gruplar 😂

Serraaa senin zaten arayipta bulamadigin sey hazir adamida aldatmayi dusunurken yapmisken grup yapayim diyorsun he yakisir sana 😁🤦‍♀️

igze0101 bu aralar gundemde grup sex olmuş yahu boyle seyler insan oğlunun aklina neden gelir ki sorusunun tek cevabı var şeytan oynuyor kardesim.. seytanin sizinle oynamasina izin vermeyin dile getirmeyin boyle şeyleri.. yok başımıza boyle sey gelirse felan yapmayin Allahin izniyle gelmez seytanin sizinle buram buram oyun oynamasina izin vermeyin.. grup sex nedir ya cokmu guzel birsey top gibi onun elinden onun eline gitmek.. bu kadar merak edilecek ne var. Pis birsey oldugu ap açık ortada ve bunda merak edilecek birsey yok.. Allahin gazabına ugrayacagiz yakinda az kaldi seytanin sizinle oynamasina izin vermeyin kac gundur bir grup sex muhabbeti dönüp duruyor

Su123 Çünkü merakli bazi Arkadaşlar düşüncelerini dile getirip sohbet ediyorlar..Allah akil mi versin diyim hidayet mi versin diyim bilemedim..🤨

Tubi ne gelirse meraktan gelir diye boşuna dememişler valla ne diyeyim ben.. boyle dedigimiz zamanda posta girme, okuma felan deniliyor

• Tubi bunu yanıtladı.
          • Tubi bunu beğendi.

Su123 O laf moda oldu zaten rahatsiz oluyorsan girme okuma demek ki meraklisin falan diyorlar 😁