Zor bi durumdasınız ve illa birini seçmek zorundasınız
- Grup sex yapmayi mi? (2 erkek ve sen)
- Eşinizin biriyle birlikte olması mi ? (senin gözünün önünde)
Zor bi durumdasınız ve illa birini seçmek zorundasınız
igze0101 grup sex 🤦
Grup seks
igze0101 zor durumdan ikinsinden de sıyrılmaya bi yol bulmaya çalışırdım ne evliyken ben yaparım nede kocama düşüncesi bile kötü evli iken ama dulken grup yapmak istemişimdir ama cesaret yoktu🤷♀️
hicbiri yaa dusuncesi bile korkunc🙄
Eşimin olması…
Erkeğin hamurunda vardır aldatmak, yan gözle bakmak. isterse babam olsun aynı fikirdeyim. O yüzden iki erkeğin arasında iki paralık olacağıma o gitsin olsun.
07_antalya qrup yapmayi neden dusundun?bu bir hobbimi?ya merakmi
Kendimi camdan asagı atmayı tercih ederdim
Sima00 merak canım ama merakıma yenik düşüp yapmadım ya hobi olsa sürekli yapar insan ya hiç yapmadım ama ben merak ama yapmadım
igze0101 kendimizi öldürmeyi seçebiliyormuyuz 🤭
Kizlar illa birini secin lütfen sorunun kuralı bu 👍
Gruppp tabi eşimn baskasından zevk aldıgını görecegime. Grup yapmak isterim.. normalde ikisinede hayır 🙄
igze0101 grup isterdim aslında hep bir merakım var bu konuda ama yapamazdım arada eşimle anal yaparken parmağıyla da önden isterim zevk veriyor açıkçası 😁😁
Biri eşim olacaksa önceliğim grup,ikiside yabancı erkek ise eşim başkasıyla yatsın😂
igze0101 grup sex 🤦♀️
igze0101 grup tercih ederim, başka bir kadını eşimle düşünemem hem de gözümün önünde çıplak çıplak ayyyh
Tabi ki grup seks. En azından ben de zevk almış olurum 🙈 kocamı başka karıyla izlemektense 🙅🏼♀️