• +18
  • ORUÇ BOZULACAK😂🔥❤️‍🔥

TombulHatun normalde tombulların daha ateşli olduğu söylenir bağladıysan helal olsun kuzuu 😅

halenurrr0161 iftardan sonra bolca fik fik yapın ki oruca zarar gelmesin. İftar dan sahura kadar fik fik ohh 😂😂

Bugün oruç tutmayacam ama yemeyecem de😡 hastalığımın arkasına birgun fazla tutacam

Cansu-yu ben onu kendim için söylememiştim neyse 😂😂

tabi ben kaç gündür reglim ara verdik neyseki ve yorgunluğum geçti vallahi o son dklarda acele acele halledip duştu vs derken yorulup uyuyodum sabah kalkamıyoduk şimdi kolay kalkıyorum iyi oldu bu regl molası😀

Cansu-yu ben de dayanamıyorum ama eşim benden daha iradeli tammm son anda arkasını dönüyo günah oldugunu bir anda hatırlayıp😀😀😀 arada yastıkla yatıyoruz mecbur dkskdkdkdj

Cansu-yu ikimiz de yastığa sarılıyoruz mecburen gündüzleri dksldkdkld gece de bebek uyursa artık bi fırsat bulursak görüşüyoruz olmasa da o fırsatı bi şekilde oluşturuyoruz zaten🤪 şu ramazanlar hep sorunlu geçiyor ya sevgiliyken iftar sonrası buluşucaz diye ölürdük şimdi de oruçluyken aynı yatakta yatamıyoruz yine tehlike yine bi arıza allahım yarabbim😁