vahsikelebekk kız ben değilim öneri isteyen. Ben biraz boğazdan kısıp egzersiz yapsam veriyorum
En iyi ne ödem atma yağ yakma yollariii
buzdankalpler şimdi gördüm canım ekran kaymış herhalde yanlış geri dönüş yapmışım özür diliyorum
hzrn1 resmini atar mısınız bana özelden trendyolda var mı
buzdankalpler kek tarifini paylaşırsanız denemek isterim , muhtemelen onu da yaptığım gibi bütün tepsiyi yerim şekerim firlayana kadar tatlı yemek o kadar iyi geliyor ki bana şaka gibi😂evde spor da beni çok zorlayacak spor salonuna gitmek ya da dışarda spor yapmak zaten imkansız da bebekle evde neler yapabilirsem kar en azından oyun haline getirir birlikte yaparız 🫢grow with jo bı ara denedim 1 2 gün pert oldum o ara diyet listem de vardı ama emzirdigim için gene tatlıya çöktüm birde tatil girince araya diyeti de saldım sporu da en azından motivasyon olur belki diye bir de ip alıyım dedim o zamandan şimdiye sadece ekmeği azaltabildim günde 1 ekmekten çeyrek ya da bazen hiç yemedigim de oluyor o gün ama eşim için börek yapıyorum onları yemeden duramıyorum gene evde varsa yemem gerekiyormuş gibi tutamıyorum asla kendimi 😁 porsiyon kontrolü de yapamıyorum az yemek koyuyorum duymayinca gidip tekrar alıyorum bataklık gibi migdem o kadar büyüdü ki hiç doymuyorum gibi geliyor yarım saat sonra gene açıyorum 😁😭meyveli yoğurt denemedim ikisini ayrı ayrı severim onu da denerim inşallah tavsiyelerin için teşekkür ederim🥰
goktugpasam yapabileceğim egzersizler videolar hepsi bende şu an ama yapmaya üşeniyorum ve çoğu zaman duygusal açlık yaşadığım için her stres olduğumda yiyorum bunu aşmak beni çok zorliyacak ama o sınırı geçersem basaricam diye düşünüyorum
Galerim ödem atirici ya da tok tutucu tariflerden geçilmiyor ama onları açıp izlemek bile istemiyorum resmen hem yapmak için kaydediyorum hem boşuna galeriyi doldurup bakmıyorum , düzenli bir beslenme tatlı ve karbonhidrat tam uzak kalmadıkça azıcık yerinden kalkıp hareket etmeyince bişey değişmiyor farkındayım ama alışkanlıklardan da kolay vazgecilmiyor tam başlıyorum derken eşim için yaptıklarımı yerken görüyorum kendimi 🤦çaya şeker atmayı bıraktım ama yanında tatlı olmadan yemiyorum hiç bı ise yaramış olmuyor en azından çaya atmıyorum artık iyi tarafından bakarsak 😁
Oruç tutarken zaten acikmiyorum bile sadece bazı günler biraz susamış oluyorum iftardan sonra sanki hiç yemek yememiş gibi yiyorum aç olduğum için değil ama kendimi durduramadigim için nasıl durucam bilmiyorum
Güzel tavsiyelerin için teşekkür ederim🥰
hzrn1 bende duydum kahve toz falan da korkuyorum onları kullanmaya
kizatasozu bende biliyorum da kahve toz falan ama kullanmaya korkuyorum biraz dirayetli olabilsem yapamiyacagim bişey değil ki🥲
kizatasozu normal türk kahvesini mi diyorsun onu bende bı kere denedim ama yanlış yaptım sanırım ya da tarçını sevdiğim için çok koymuştum aciligindan icememistim😁
vahsikelebekk daha önce diyetisyene gittim ama o zaman ödem sorunum yoktu şu an hastane uzak kaldığı için tek gidemiyorum
Cicekliperde ramazan dışında veremedim bir de ramazanda deniyim dedim sanırım daha çok kilo alicam umarım bu sefer kendimi şaşırtmayı başarabilirim🥲
yesilisevdotunukoru evet tek kişilik şekersiz kahve pişir içine yarım çay kasigi tarçın ve limon sık azıcık iç aç karına etki eder ama Yemen’e dikkat etmen lazim
yesilisevdotunukoru yaparsın cnm kendini motive edicek bişey bulman lazım mesela sana dar gelen bı kıyafet gözünün önünde dursun onu giyebilmek için zayiflarsin
kizatasozu tok mu tutuyo odem mi attiriyo onu anlamadım 🥲
- Düzenlendi
kizatasozu dar gelen bütün kıyafetlerimi satılığa koydum eski bedenime göre bir iki tane güzel elbise alıyım dedim motive olup zayiflarim diye ikisinde kalıbı büyük şekilde geldi bu halimle bile bol durdu 🤣bahanenin böylesii😁
yesilisevdotunukoru korkma bende öyle düşünerek başladım tabi bana birşey olmadı sana olmaz zararı asla diyemem ama hiç kendime azimli değilim diyet yapamıyorum olmuyor sin çare oldu kahve isi
cicibebeee Trendyol da sahte satılıyor güvenmiyorum ben Instagram da Merve asya sayfası var
yesilisevdotunukoru 2 adet yumurta
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
1 su bardağı (1 parmak eksik) bal
1 çay kaşığı tarçın
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilin
3 su bardağı un
1 su bardağı ceviz (iri kıyılmış)
Yumurta ve sıvı yapı çırptıktan sonra süt ve balı ekliyosun karıştırınca un kabartma tozu tarçın. En son cevizi ekle karıştır fırına ver. 180 derece 40 dk yazıyo. Doymadan masadan kalkmayanlardansan eğer yemeği olabildiği kadar yavaş ye. Yemekten önce 1 bardak su iç bu şekilde daha az yemeye başlayacaksın midenin küçülmesi lazım. Ne kadar egzersiz yaparsan yap tatlıya şekere saldırırsan ihtiyacından fazlasını yersen olmaz. İlk kilo vermek istediğim yıl elma diyeti diye bir şey okudum denedim çok fazla tuvalete çıkarıyor 1 hafta kadar uyguladım zararlı olabileceğini düşünüp bıraktım belki 3 4 gün uygulayabilirsiniz. Dikkatli olmanız lazım sadece. İshal olduğunuzu zannedebilirsiniz. Sindirim sisteminizi boşaltıyor. Ama her şeyden önce nefsinizi terbiye etmeniz gerekiyor. Yemeye alıştığınız için kendinizi aç zannediyorsunuz. Aslında aç değilsiniz sadece alışkanlık. Bağımlılık gibi.
yesilisevdotunukoru hahahahaha olaya bak 😅😅
yesilisevdotunukoru ikisideeeee
yesilisevdotunukoru ay ben kilo almışım bile. Hiçbir Ramazan kilo vermedim