Kızlar artık yemekten pes ediyorum gerçekten nalet gelsin yani her dygusal boşlukta elim yemeğe gidiyor boğazım hiç durmuyor,bacaklarım desen hep kalındı doğumdan sonra ektra ödem tutmaya başladı artık dur demem lazım 90 100 kilo olmaktana korkuyorum 75 kiloyum hedefim 60 diyete başlayıp başlayıp bırakıyorum insülin direncim var tatlıdan asla uzak kalamiyorum ve yediğim çoğu şey ödem oluyorrr __
Eşim bile hergun yüzüme vuruyor ona takilmiyorum ama istediğim şeyleri alıp giydiğim zaman asla beğenmiyorum göbeğim ayrı doğumdan sonra kaldı popom ayrı dünyaya gidiyor bacaklarım odun gibi kalin memeyi kestim memelerim bir anda söndü pörsüdü yumuşacık 😵kendimi hiç iyi hissetmiyorum ne manevi ne maddi ne görünüş olarak 22 yaşına gircem 30 yaşında gösteriyorum 🥲en iyi ödem atan tarifleriniz yağ yakan tarifleriniz varmı
Benim bildiğim gece yatmadan tarçınlı süt ,maydanoz limon salatalikli su o da ne kadar işe yarar bilmiyorum pek dikkat etmedim,böyle gitsin istemiyorum atlama ipi sipariş ettim daha yeni ciddi ciddi başlamak istiyorum ve tatlı isteğini nasıl bastirabilirim yardimm edinn🫠

yesilisevdotunukoru kek yaparsan şekerden uzak dur bal ve tarçınlı yap maliyetli olacak ama denedim eşim kek sevmez sabah akşam yesem dahi kilo yapmadı. Aynı zamanda evde egzersiz de yapıyodum. Onun haricinde gece acıkırsan veya canın tatlı isterse tarçınlı yoğurt hem tok tutuyor damak tadına uygunsa tatlı isteğini bastırır aynı zamanda gece yağ yakımı yapar. Ekmek börek poğaça kesinlikle uzak dur. Bir de arada meyveli yoğurt güzel gidiyor ben bazen taze meyve bazen reçel kullanıyorum yoğurdun içine az miktarda.
    Evde ip atlaman güzel olur aynı zamanda haftanın bazı günleri evde yürüyüş videoları açabilir veya pilates yapabilirsin her gün aynı şeyi yapmak bi süre sonra kilo vermeni durdurabilir

yesilisevdotunukoru öncelikle beslenmenin önemli olması gerek ve tabiki yanına da spor. Evde ekipman kullanmadan spor yapabileceğiniz videolar, uygulamalar çok fazla bi araştırın kendinize göre bişey elbet bulursunuz. Yeme konusunda öncelikle ekmek, börek vs karbonhidratı kesmeniz, kesemiyosanız da en aza indirmeniz gerek. Daha sonraki en büyük sorun gece beslenmeleri. Bu beslenmeler zaten çoğunlukla yalancı acıkma oluyo, küçük bi kase yoğurt alın, eğer tek yiyemem derseniz içine az da bal koyup öyle yiyin. Kasenin yarısına gelmeden tokluk başlıyor zaten, bir süre sonra da alışıyorsunuz gece yememeye. Tatlı veya atıştırmalık istediğinizde de gün kurusu (elma, kayısı kurusu vb) veya hoşaf tüketin. Üzüm hoşafı vs zaten kendiliğinden doğal şekerli olduğu için rafine şekere gerek kalmıyor, haliyle ekstra şeker de tüketmemiş oluyorsunuz. Eğer acıkmam fazla oluyor derseniz de muz, süt, yumurta gibi tok tutan besinler tercih edin, biz özellikle sahurda bu tür şeyler yeriz acıkmayı büyük oranda önlüyor. Şimdiden iyi çalışmalar istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallah 🌸

yesilisevdotunukoru vücut alışmış çünkü yemeye siz yemek göndermedikçe kendince çözüm bulmaya çalışıyor. Abur cubur türevi şeyleri kesin, elbet zorluk olacaktır ama hedef kiloya ulaşmak istiyorsanız bu istekleri es geçmek zorundasınız

hzrn1 hangı kahve acaba bende kullanmak istiyorum ama zararı olur dıyede korkuyorum

hzrn1 herhangı bı zararı oldumu sıze yada duyduğunuz bı zarar pek güvenemiyorum öyle şeylere ama kullanmakta istiyorum

aselinannesi9398 yoo hiçbir zararı olmadı tansiyon şeker vs yoksa hiçbir şey olmadı yeni kullanmıyorum ben iki üç senelsir ne zaman kilo sorunu yaşayan bir hafta içmem yetiyor