• Muhabbet
  • aldatma (yaşamadan yargılanmaz)

kizatasozu ailem arkamda durur evet ama kısıtlamalarım olucak boşanmış kadın olarak böyle bi yaşantıdan da korkuyorum

kubradefne21 sakın kanun gibi alçalma 7 8 yıllık evlisiniz madem bu zamana dek taniyamadiysan hiç tanıyamazsın ama kızının sağlıksız bi ortamda büyümesini de hiç istemem daha 4 yasinda diyorsun adamla doğru duzgun konuş ciddi ciddi varsa bisey söyle böyle yapamam falan de bakalım ne tepki verecek seni seviyorum falan mı diyor inkar ediyor dediğin

mrvehl evet beni sevdiğini söylüyor gördüğüm mesajları arkadaşlarını. Üzerine yıkıyor ben konuşmadım felan diyor

kubradefne21 onun bana yaptığı şeyi ona yapmak o kadar çok istiyorum ki kafam çok karışık :(

Kendinizden tiksinirsiniz. Sizden aşağıdaysa bırakın öyle kalsın onun seviyesine alçalmayın şerefiniz haysiyetiniz kalsın ki kızınıza örnek bir anne olmanın gururunu yaşayın

kubradefne21 3. 4 yıldır çekiyorsun senin şuan gözünü kırpmadan çekip bitirmen lazım, mesela benim 4 yıla giricez evliyiz şu son 1 yıldır o kadar soğuktu ki kendinden 1 hafta önce kesin bitmesi lazım, senin en azından 1 çocuk ve büyümüş artık. Benim oğlum 2 bucuk kızım 11 aylık ve 20 haftalık hamileyim. Ben bu adam böyle devam ederse eninde sonunda bitirecem. Ha bide benim aldatma vs yok sadece hiç yardımcı olmuyor ve çok küfürbaz karı gibi herşeye bi laf buluyor buda beni çok yordu

Aldattı mı acaba demek için daha ne görmen gerekiyor ki , hadi mesajları arkadaşları attı ( yalan ) o pis yere de mi arkadaşı gitti video var diyosunuz , biz kadınlar çoğu zaman sevdiğimiz kişileri kaybetmemek için bahane ararız birde çocuğunuz olunca tabi yuvayı yıkmak istemiyorsunuz ama emin olun cocugunuz o ortamda siz uzgunken sizi anlıyor ve ileride travmalara sebep olabilir bu durum sizinle daha güvende ve huzurlu yaşar zaten öyle bir babanın aynı zamanda çocuguyla ilgilendiğini de düşünmüyorum