kızlar merhaba ben eşimle severek 8 yıllık birlikteliğimiz sonucunda evlendik. şuan 7 yıllık evliyiz ama son 3-4 yıldır aldatma bulguları var yakalıyorum ama hep bir şekilde sıyrılıyor inkar ediyor son olarak ailemi araya soktum söz verdi her şeyi düzelteceği konusunda 4 yaşında bi kızım var onun için nasıl doğru olur bilmiyorum ama onun psikolojisini korumak adına ayrılmıyorum bu da doğru değil farkındayım ama gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum artık dokunduğunda bile irkiliyorum . bana yaptıklarını kaldıramıyorum . neyine yetmedim diye kendime kızıyorum asla ayrımcılık yapmayı aşağılamayı sevmem ama eğitim olarak kültür olarak benden alt seviyede ben bunların hiç birine takılmadım seviyorum diye ama gerçekten çok önemliymiş . şuan ne yapacağımı bilmiyorum her türlü boşluktayım . onun bana yaptığı şeyi ona yapmak o kadar çok istiyorum ki kafam çok karışık :(
aldatma (yaşamadan yargılanmaz)
- Düzenlendi
kubradefne21 kızım için evli kalıyorum dedin madem öyle bunu onada şöyle sadece ev arkadaşı gibi takilin
kubradefne21 yapmayı aşağılamayı sevmem ama eğitim olarak kültür olarak benden alt seviyede ben bunların hiç birine takılmadım seviyorum diye ama
İşte bu yüzden aldatır erkekler o seni hak etmiyo ve kendi seviyesindeki kızlara bakiyo yeni bı laf çıkmış erkeğe anası gibi davranirsan sana gelin getirir diye doğru aslında. Ona karşı bişey hissetmedigin için uzulmenede gerek yok hani sevsen ve seni aldatsa üzülmeye değer yinede degmezde bu serefsize üzülmeye anladın sen ama sevmiyosan kızın için dueuyosan ya iki yabancı gibi dolasirsiniz evde yada ayrıl böylesi daha iyi zaten çocuğun böyle bı babayla büyümesinden daha hayırlı bence
kizatasozu o kadar haklısın ki… artık yakaladığım şeylere tepki bile veremiyorum içimden gelmiyor üzülmüyorum kızmıyorum o derece yok oldu bende ayrılmayı çok düşünüyorum çok istiyorum ama kzıım arada ne kadar hırpalanır onu kestiremiyorum
kubradefne21 üzüldüm durumuna. Ama sıyrılıyor derken gerçekten yakalıyor musun yoksa şüphe mi sadece. Eğer şüphe ise ve yüzde yüz emin değil isen yıkma yuvanı. Ve eşine soğuk olursan aldatmıyorsa bile aldatır.
Cansu-yu şöyle ilk yakaladığımda bi kız ona mesaj atmıştı öyle yatıp kalkıp gitmek değil yediğin boku temizle diye ikincisinde birisi nerelerdesin yazmıştı oda eşim yanımda yaznıştı bi kaç kere görüntülü aramalar yakaladım bi kere iş için diye konyaya gitmişti pavyonda videolarını yakalaıdm . en son yine wp da arama kaydı gördüm ve mesajı gizlemişti göremedim bunun gibi şeyler oluyor bende hep kendime kızıyorum acaba abartıyor muyum diye ama salak olduğumu düşünmeye başladım artık
kubradefne21 yani bilmiyorum başka kadınlarla konuşmalar varsa ve akrabası ya da senn tanıdığın arkadaşı değil ise haklı olabilirsin
Cansu-yu tanıdığım birleri değildi evet özellikle ilk yakaladığım yediğin boku temizle yazan mesajı sindiremiyorum ne yapmış olabilir temizleyecek
kubradefne21 hmm anladım canım. Belki kızdır kızlığını bozmuştur ya da hamile bırakmıştır. Ayy neyse yaa belki de öyle bişey yoktur yani
bu saydıklarının hepsi aldatmaya girer bence illa suç üstü yapmak gerekmiyor aldatmasını anlamak için. Sen mutsuz olursan kızın da mutsuz büyür böyle devam etmez.
elsaaaa hayatta en korktuğum şey kızımı yansıtmam onu kötü etkilemem 🥺
kubradefne21 ayrıl ama sen evden çıkma o gitsin rezil et onu insan içine cikamasin muhtelemekn pişman olup affbdilicek ama affetme kendi düzenini bozmadan ayrıl bence ailen arkanda durmazmi ?
kizatasozu ailem arkamda durur evet ama kısıtlamalarım olucak boşanmış kadın olarak böyle bi yaşantıdan da korkuyorum
kubradefne21 hakliisn ama bu durumdan daha iyi olabilir en azından ayrı eve çık yada kocamı kov evden
kubradefne21 sakın kanun gibi alçalma 7 8 yıllık evlisiniz madem bu zamana dek taniyamadiysan hiç tanıyamazsın ama kızının sağlıksız bi ortamda büyümesini de hiç istemem daha 4 yasinda diyorsun adamla doğru duzgun konuş ciddi ciddi varsa bisey söyle böyle yapamam falan de bakalım ne tepki verecek seni seviyorum falan mı diyor inkar ediyor dediğin
mrvehl evet beni sevdiğini söylüyor gördüğüm mesajları arkadaşlarını. Üzerine yıkıyor ben konuşmadım felan diyor
kizatasozu gitmez ki
kubradefne21 ne zamandır böyle bu durum kac aydır bu yalanları cekiyorusn
kubradefne21 canım bunlar aldatma bulguları deil resmen aldatma zaten. Pavyon görüntülü konuşma mesajlaşma. Yedigin Boku temizle fln, ailen arkandaysa bu şekil büyütmektense kendin mutlu bi şekilde büyüt kızını
kubradefne21 onun bana yaptığı şeyi ona yapmak o kadar çok istiyorum ki kafam çok karışık :(
Kendinizden tiksinirsiniz. Sizden aşağıdaysa bırakın öyle kalsın onun seviyesine alçalmayın şerefiniz haysiyetiniz kalsın ki kızınıza örnek bir anne olmanın gururunu yaşayın