incinmissindedi anlıyorum canım küfür konusu da gerçekten çok kötü :(
aldatma (yaşamadan yargılanmaz)
kubradefne21 çalışıyor musun peki?
buzdankalpler 👏🏻👏🏻👏🏻
firdevskartal çalışıyorum evet
Aldattı mı acaba demek için daha ne görmen gerekiyor ki , hadi mesajları arkadaşları attı ( yalan ) o pis yere de mi arkadaşı gitti video var diyosunuz , biz kadınlar çoğu zaman sevdiğimiz kişileri kaybetmemek için bahane ararız birde çocuğunuz olunca tabi yuvayı yıkmak istemiyorsunuz ama emin olun cocugunuz o ortamda siz uzgunken sizi anlıyor ve ileride travmalara sebep olabilir bu durum sizinle daha güvende ve huzurlu yaşar zaten öyle bir babanın aynı zamanda çocuguyla ilgilendiğini de düşünmüyorum
kubradefne21 bana düşmez ama ailen yanındaysa/arkandaysa ve sen de çalışıyorsan o adamın varlığından bir an önce kurtulman gerekir. Seni sevmeyen sana değer vermeyen ve aldatan birisinin yanında bir an önce uzaklaş eminim ki kızın için bile bu hayırlısı olur. Sen bunu başarabilirsin
nesli123 evet o kadar haklısın ki severek evlendim ve kimsenyuvasının yıkılmasını elbette istemez son ana kadar sabretmeye çalıştım çalışıyorum da ama artık sabredemiyorum sabretmek istemiyorum
firdevskartal yazdığın cümleler o kadar iyi hissettirdi ki “sen bunu başarabilirsin “ uzaktayken bile destek olmanız çok değerli çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda bu yobaz ilişkiden kurtulabilirim
kubradefne21 kafana takarsan üzülen hep ama hep sen olursun. Yaşadıklarımı, gördüklerimi,asla yapmaz diyipte yaptıklarını sana anlatsam aklın durur kendi durumuna şükredersin .Üzülme ve derhal bi hal çaresini bul yoksa hep yapıcak içinde var alışmış bi kere .Allah inşallah bi gün pişman eder onları inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
kubradefne21 ben lise mezunuyum o daha okuma yazmayı tam bilmiyor Annesine babasına bakıyorum 6 yıldır o benim anne babamın olduğu yere gitmiyor belki de köpek gibi davransak daha çok kıymetimiz bilinicekti.kafana takarsan üzülen hep ama hep sen olursun. Yaşadıklarımı, gördüklerimi,asla yapmaz diyipte yaptıklarını sana anlatsam aklın durur kendi durumuna şükredersin .Üzülme ve derhal bi hal çaresini bul yoksa hep yapıcak içinde var alışmış bi kere .Allah inşallah bi gün pişman eder onları inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
kubradefne21 inşallah 🙏 kendinin ve kızını mutluluğu için inşallah başarabilirsin 🙏🥰
kubradefne21 nasıl yakaliyosunuz nasıl sıyrılma yı beceriyor mesajlasiyormu başka bsymi 🥺😑
kubradefne21 arkadaşım yaşadı sizin durumu. 2 kızı vardı ayrılma aşamasındayken (aldatma ve şiddet nedeniyle ayrıldılar, çocuklara da şiddet uyguluyordu) bi dönem barışır gibi olmuşlar ama çevreye duyulmamıştı bir şey, o sıra bir kızları daha oldu ama şahıs kabul etmedi çocuğu sonrasında da ayrıldılar zaten. Kadından ayrıldıktan sonra gitmiş hemen ikinciye, evlendikleri gibi ordan da bi kızı oldu. Birde başta o başkasının çocuğudur diye 4-5 sene boyunca büyük kızını kabullenmedi (ilk eşten olan 3. kızını), çocuk 6-7 yaşlarında şimdi daha 1-2 senedir görüşüyo doğru dürüst, büyüklerle gayet iyi arası. Evlendiklerinde daha 20 yaşındaydı ikiside, adamın durum iyi zaten okumaya vs gerek yoktu kadınsa evlendiği için okumamıştı. Boşandıktan sonra gitti üniversite bitirdi 3 çocukla, şuan büyük kızları lisede küçüğü ilkokula başladı kendisi de adliyede çalışıyor. Bayram vs olduğunda büyük kız babaya yazıyor bayram harçlıkları için, bişey de diyemiyor zaten gönderiyor paralarını da. Zaten okuduğum kadarıyla aile arkanızda dururmuş, çocuğun da aklı yeni yeni algılıyor zaten bişeyleri daha fazla yıpranmadan ayrılmanız en iyisi olur
kubradefne21 yaşananları anlatayım içiniz rahatlasın diye uzattıkça uzatmışım konuyu ama istesek başaramayacağımız iş yok. İstersek değil 1 çocuk 3 çocukla bile neler neler başarırız. Kızım için diyip daha da yıpratmayın kendinizi ayrılın şahıstan, iki gün sonra it gibi pişman oluyorlar zaten ama iş işten geçiyor. O pişmanlığıyla baş başayken sizde kızınızla mutlu bi hayat sürersiniz inşallah
kubradefne21 belki de cesaretimiz yoktur salaklık degil bu işin maddi ve manevi boyutları da var cocuklar o refah seviyesini verebilmek var çok neden var ama değer mi katlanmaya onu bilmiyorum