kizatasozu ne güzel valla kaziklandim geldim ins ise yarar öyle kayma falan olmaz da rahat ederim

mrvehl yaptinmi geçmiş olsun niye kaziklandin ki kayarsa tekrar ücret odemen gerekiyo sanirim

nutellaaaaa bizim de sağlıkocağında asılı RİA takılır diye ama taktırmadım 😂

mrvehl 3 4 gün önce taktırdım anakrada bir devlet Hastanesi’nde Dr hemen kendinodasinda gayet steril naif bir şekilde taktı işlemden sonraya vezneye 130 TL ödedim

Sinee_ 130 mu ama devlet diyorsun ya hiç para almaması bile gerekir de yine de iyi

kizatasozu ya yok aşırı pahalı hem muayene parası hem takma parası 6000 tl ödedim resmen ki eczaneden spiral 2000 tl

mrvehl istediğin muamele yi gordunmu peki

mrvehl devlettede taktırabilirsin cnm hijyenik devlette

pri özel de taktirdim cnm coktab ilk gün ağrım oldu 2. Gün olmadi hicbiseyim geçti hemen ama ağır kaldırma dedi doktor bebegim var hiç durmuyor kucak bebesi aldim valla umarım sıkıntı omammistir

mrvehl 1 2 yıl önce uccretsizmis ama demekki burdan da kitleyek dediler 😁😁 yinede fazla değil en azından ve hayette hijyenik ilgiliydi