• Cinsellik
  • Erken boşalmaya çözümü olan yok mu

kukulii87 bilemiyorum ama bir dönem (ilk evlendiğimiz zamanlar) aynı sıkıntıyı yaşadık. Eşim ilişkiden önce sevişme esnasında felan bir kere bosaltıyordum sonra biraz daha sevisme vs ilişki oluyordu o zaman uzun sürüyordu. Şimdide hiç öyle bir problem kalmadı aksine uzun sürmesinden şikayetçiyim. Bir dr felan gözükmezmi belki altına yatan baska bir sorunda vardır hayatım?

lgrth ilsiki sıklığı olması gerektiği gibi yani ne az ne sık on sevişmede aynı şekilde orta

aynoluyonoluyo gözüktü psikoloğa yönlendirdi gittik ama Bi faydası olmadı hala aynı

kukulii87 yani haftada kaç mesela ilişki sıklığı arttıkça kontrol etme oranı da artar..ön sevişme uzadıkça asıl birliktelikte zaman geçmeden çabuk gelir bir de oral falan oluyorsa bayağı hızlandırır

lgrth 3 defa evet biliyorum o yüzden fazla uzatmiyorum onsevismeyi

kukulii87 durex geciktiricili prezervatif almıştık ilk kullandığımızda kontrol edemedi normalden daha hızlı olmuştu ne olduğunu anlamamıştık ama sonraki birkaç ilişki de bize yetecek kadar uzadı

kukulii87 eşim kendi ayarlıyor baktı geliyor duruyor oynamaya sevişmeye başlıyor bu durum biraz da erkegın elinde bi durum bence ben zevk alayım yetsin doyayım diye eşim gelcek olsa bile sıkıyo kendini

Aslında erken boşslma tamamen psikolojik. Ya travması var ya da kendini kontrol edemediği için yetersizlik söz konusu. Ona kendi bedenini ve seni keşfetmesini sağla ve avakado gibi süper besinler yemesine teşfik et. Ayrıca stresli bir işi varsa bu da etken olabiliyor. Ama fantazi ve yetersizse bunu senin keşfedip yardım aldırman şart

ayazz o da öyle yapiyor ama Bir kere gelince hareketleri kisitlaniyor

gokyuzununsonesi psikoloğa gittik hiç fayda etmedi pekdw stresli bir işi yok ara ara stres yaptığı oluyordur muhakkak fakat her zmn böyleydi

kukulii87 sorunda bu aşko. Yetersizliği sen hissediyorsun bu yüzdende istemsizce ona yansıtıyorsun. Erken boşalma kafada bitiyor. Güzel bir otel tutun stressiz şekilde fik fik yapın orada yataktan çıkart adamı bacım ya da kocandan daha iyi vibratör al

kukulii87 dediğim gibi ilk kullanımda ne olduğunu anlamadım tecrübesizliğe geldi erken bitti de sonra iki defa daha kullandık sonuncu 14-15 dk falan sürdü yorulmasak devamı da gelirdi benim işim bitince sıkılıyorum 😂