gokyuzununsonesi psikoloğa gittik hiç fayda etmedi pekdw stresli bir işi yok ara ara stres yaptığı oluyordur muhakkak fakat her zmn böyleydi
Erken boşalmaya çözümü olan yok mu
lgrth prez kullanmıyoruz
kukulii87 peki yetersiz hissediyor mu ya da hissettiyor musun ve baskın karakter kim
gokyuzununsonesi ilişkide mi hahahaha baskın olduğunu düşünüyor ama değil
lgrth deneyelim o zmn
kukulii87 sorunda bu aşko. Yetersizliği sen hissediyorsun bu yüzdende istemsizce ona yansıtıyorsun. Erken boşalma kafada bitiyor. Güzel bir otel tutun stressiz şekilde fik fik yapın orada yataktan çıkart adamı bacım ya da kocandan daha iyi vibratör al
lgrth bu da sorun geciktirici uzun süreli zararlıdır.
gokyuzununsonesi vibrator almaya niyetlendim de eşim olumlu bakmıyor bende o kadar soğudum ki artık uğraşmak istemiyorum
lgrth Bi karar verin yardım edin bana ahahah @gokyuzununsonesi
gokyuzununsonesi sürekli kullanmıyoruz çok çok nadir hissizlik yapıyor erekte problemi oluyor
kukulii87 bende gizli aldım ve kullanıyorum. Resmen ikinci kocam oldu.
kukulii87 ahahah bizim kullandığımız bu 😂 ama bir senede 3-4 kullanmışızdır fazla değil yani 😂 burda prezervatif kullanan çok kişi var bilgisi olan yorumlasın gördüğüm kadarıyla biri de @TombulHatun yorumlarını bekliyorum 😂
lgrth aşkım uzun süreli zamanlarda hormonları kurutur. Doğal yollar deneyin 1 ay avokado tüket direk gibi olsun enerji versin bak
gokyuzununsonesi benimki de al ilişki sırasında kullanırız diyor fantezide her şeye açık yeter ki sen mutlu ol diyor 😂
gokyuzununsonesi yok canım dediğim gibi bir sene de üç dört maksimum 😂 zaten düzenli birlikte olunca kendisini çok iyi kontrol ediyor arada fantezi olsun diye kullanıyoruz
lgrth karısını ve fantazi dünyasına saygı duyan adam der susarım.
lgrth ön sevişme önemli bacım her konuda bizi mutlu etmeleri şart
Yetersiz koca diye bir şeyde var ama. Seninkisi böyleyle vibratör ve hayal gücüyle rahatlamak kalıyor.