• Cinsellik
  • Erken boşalmaya çözümü olan yok mu

gokyuzununsonesi psikoloğa gittik hiç fayda etmedi pekdw stresli bir işi yok ara ara stres yaptığı oluyordur muhakkak fakat her zmn böyleydi

kukulii87 sorunda bu aşko. Yetersizliği sen hissediyorsun bu yüzdende istemsizce ona yansıtıyorsun. Erken boşalma kafada bitiyor. Güzel bir otel tutun stressiz şekilde fik fik yapın orada yataktan çıkart adamı bacım ya da kocandan daha iyi vibratör al

kukulii87 dediğim gibi ilk kullanımda ne olduğunu anlamadım tecrübesizliğe geldi erken bitti de sonra iki defa daha kullandık sonuncu 14-15 dk falan sürdü yorulmasak devamı da gelirdi benim işim bitince sıkılıyorum 😂

kukulii87 ahahah bizim kullandığımız bu 😂 ama bir senede 3-4 kullanmışızdır fazla değil yani 😂 burda prezervatif kullanan çok kişi var bilgisi olan yorumlasın gördüğüm kadarıyla biri de @TombulHatun yorumlarını bekliyorum 😂

lgrth aşkım uzun süreli zamanlarda hormonları kurutur. Doğal yollar deneyin 1 ay avokado tüket direk gibi olsun enerji versin bak

gokyuzununsonesi benimki de al ilişki sırasında kullanırız diyor fantezide her şeye açık yeter ki sen mutlu ol diyor 😂

gokyuzununsonesi yok canım dediğim gibi bir sene de üç dört maksimum 😂 zaten düzenli birlikte olunca kendisini çok iyi kontrol ediyor arada fantezi olsun diye kullanıyoruz

Yetersiz koca diye bir şeyde var ama. Seninkisi böyleyle vibratör ve hayal gücüyle rahatlamak kalıyor.