Meryemali dusu gece aliyor ama gece iliskiye girmez haspam iliski sadece gunduz yapilir ona gore oglenden sonra fln . bende hic sevmem gunduz . offf cok sacma gelmiyor mu sizede . enerjisi kalmiyor geceye nasil bir miskinlikse
isteksiz erkek duzeltilebilir mi fikir ve oneri istiyorum
hayatbazencok canım kaç yaşında ve ne iş yapıyor. Normalde 30una kadar yaşta olan erkeklerin her gün istemeleri gerekiyormuş.
Ben de sizin gibi bir post açtım aynı dertten muzdaripim
benm eşim de çoook üşengeç valla bazen bana diyo gidip benm yerime işesen ne sevinirim o kadar yaniii 😂😂
yapısal birşeydirr diye düşünüyrm
benm adam da 2haftadır 1 haftası adet oldum diğer zamanda da küstük birbirmize yaklaşmadık dün en son yapıştı ama güzel geçti yani yapınca güzel geçiyormu o da önemliymiş uzmanlar öyle diyor
vermli mi zevk alıyormusun. Ve eşinle konuştunmu ben seni istiyorum mast yapmana gerek yok vs vs
SinirliBaykus esim 30 yasinda bankaci aynen wcye gitmeye bile usenir hep bir ezginlik .ben cok zor orgazm oluyorum ama fenada degiliz o kdr ara verdigimiz icin cok acidi canim simdi gene 1 bck ay oldu duzenli bir iliski olmadigi icin benim icin acili oluor . onceden de 1 haftda mesela 3 kez oluyordu sonra 1 ay istemiyor . valla alinan zevkler unutuluyor ne kdr iyi gecerse gecsin ben istikrarli duzenli bir iliski istiyorum
hayatbazencok bence duşa girdiğinde sende git oral falan yap ,sonra yatağa götür . Adam isteksizse sen 3 5 adım at . Olmuyorsada kendini üzme sorun senlik değildir
hayatbazencok ya kusura bakmayin ama cok tuhaf dusunceleri olan bir kocaniz var 🙈
hayatbazencok hiç normal değil
hayatbazencok kocanız insan olmayabilir bacım
hayatbazencok belki yorgun olduğu zamanlar öyledir canım üzme kendini eşinle konuşmayı dene
Nietzsche oral yapmayi sevmiyom midem.bulaniyor dusa girincede kapisini kitliyor
Meryemali usengec biri elle kendini tatmin etmek daha kolay geliyor belkide cinsellik olmadigi icinmidir medir birbirimize tahammulumuzde kalmiyor kavga ediyoruz en ufak.seyden
SinirliBaykus hamileyken aman bebek zarar gormesim diye yapmadik onda bir problem yok bende istemedim ama 9 ay boyumca 1 2 krere opustuk hic demedi ki beni elle tatmin et fln
Olivetti bencede degil kendimi kadin gibi hissetmiyorum var mi bir tavsiyeniz bende asiri gururluyum reddedilme korkusundan gecelik mecelikte gitmiyorum git ustune duzgun bir seyler giy diyecek diye
hayatbazencok eşine istek artırıcı kahve çikolata Veya ilaç tarzı bişey verebilirsin ama bence bu kesin bi çözüm değil
Olivetti o cikolatalarin tadi nasil acaba ve yan etkisi varmidir bilginiz var mi
hayatbazencok ben sevgilime 48 hours coffe içirmiştim kendisinin de haberi vardı denemek için içti bi yan etki olmadı 2 gün boyunca sürekli ereksiyon halindeydi. Ama bence kısa vadeli bir çözğm bu
hayatbazencok canım bence eşin duşta kendini tatmin ediyor o daha kolayına gidiyordur hattı ne Vodafone ise eğer mobilden gir o sitelere girmesini engelleyebiliryosun aile profilini seç bakalım yine istemeyecek mi 🙃
Sen adım at bakalım birşeylerler yap.kendi kendine tatmin olmasın bence ilk önce bu sorunu çöz
Bal-_- zaten mecburen kendi kendimi tatmin ediyorum bosuna evlenmisiz sanki . az evvel tayt fln giydim gozucuyla bakti bana sonra telefonla oyun oynamaya devam etti😕
hayatbazencok üstüne atla kızz