• Düzenlendi

Canım bakım postu cekti öyle birden atıyorum ortaya.. sabah erken kalktım hava cok güzeldi soguk ama hafif günes vardı yürüyüs yaptım yeni spor kıyafetleri almıstım daha doğrusu onları giymek için çıktım dkdk eve geldim dusa girdim dusta sampuan haric herhangi bir ürün kullanmıyorum eger sonrasında dyson ile sekil vericeksem.vücuduma peeling yaptım bütün ölü derilerden arındırdım vücut yagı sürdüm pamuk gibi oldu.bu arada son zamanlarda isana ürünleri cok viral oluyor karsıma cıkıyor bir kac tanesini aldım ama denemeyi unuttum sizin varsa yazın lütfen ben birkac ürününü kullanıyorum ama uygun fiyatlı daha güzel ürünleri varsa neden olmasın..sonra koku rutinimi uyguladım sacımı hafif kurutup dyson sekillendirici kremini sürdüm ve olaplex 6 sac diplerime de daha fazla volum için sprey sıktım sekil verdim sac hersey ya insanın tüm havasını degiştiriyor ahenkli saclar bu arada dyson olmasına gerek yok suan bir sürü muadili var kullanabilirsiniz güzelce de giyindim eşime mesaj attım arada beni acil koklaman lazım cok güzel kokuyorum diyorum kosarak geliyor dkkd yüzü unutmusum m assam ürünlerini biliyor musunuz bilmiyorum cok güzeller makyaj yapmadıgım günler primer gibi bir kremi var onu sürüyorum renksiz falan ama hemen bir doku pürüzsüzlük böyle bir güzellik saglıyor birde onun allıgı var hafif yag seklinde onu sürüyorum dudaklara renkli balm o da m assam markasından ve goz altlarıma uyumadıysam hafif somon pembe renginde kremler olur ya onu sürüyorum ve dengeliyor hemen kirpikleri de kıvırdım tamamdır.siz neler yapıyorsunuz bakım rutinleriniz var mı

rouge_ ben genelde saçlarima bakım yağı kullanırım bide at kılı fırçası ile vücut peelingi yaparım ustunede vücut losyonu kiraz çiçeği kokulu mis 😌

aysglhale at kılı fırcası ve ben zaten bütünlestik artık 😂 sac yagı olarak hangi markayı kullanıyorsun

• Düzenlendi

rouge_ bakımsızlıktan kuruyup paslanan ben 🤦🏼‍♀️ Allahım bana da güç kuvvet istikrar düzen rutin bakım yapma azmi ver 🥲

rouge_ Argan yağı kullanırım senelerdir çok uzun saçlarım var bide kıvırcık 😃

• Düzenlendi

lgrth bugün basla o zaman nerden baslarsan iyi herseyi yapmana gerek yok yapabildiğin kadar 🥰zaten sana bir hava bir güven gelicek dişil bir enerji sonra istesen de bırakmazsın 😂

Gül yağı öneririm mis gibi kokmak istiyorsaniz muhteşem 😍😍

kizatasozu bende rituals markasının var suan hem kremi hem kokusu kiraz cicekli bende cok severim 🌸🍒

aysglhale argan yagı severiz😍benimkilerde cok uzun ama düz

• Düzenlendi

aysglhale gül yagının markası cok önemli ya cogu hacı kokuyor

rouge_ ya ben başlayıp başlayıp bırakıyorum 🥲şuan yüzümü nemlendirsem şükür onu bile yapamaz oldum 🥲

rouge_ kıvırcık bnm bugle bugle olur kuaföre gitmiş gibi ama bn düz seviyorum sıkıldığıma galiba 🫢😂

rouge_ aynen hep ozenirim dümdüz saçları olanlara bn düzleştirsem değişik bişey çıkıyor ortaya sinir oluveriyorum 😂😂🫢

rouge_ ev işinin içinden çıkamıyorum ev böyle tertemiz olacak ki ben de özenerek kendime yapabileyim ama her yer her yerde taşınma işleri var bir yandan onları yapmaya çalışıyorum bir yandan günlük rutin işler ve oğlum gündüz izin vermediği için geceye birikiyor hepsi gece bir şeyler bitirene kadar 3ü geçiyor pilim bitiyor 😂 bende uyku öncesi yapmayı seviyorum cilt saç bakımlarını inşallah yeni evde düzenim oturunca düzgün bir rutine dönerim çünkü yaşlanıyorum ve artık kız annesi olacağım özenli bir hayata geçmek istiyorum 😂