rouge_ marka olarak bilmiyorum canım hangisinin iyi olduğunu the purest çok ovuluyor mesela ama kararsız kalıyorum

kukulii87 deneye yanıla buluyorsun canım üstünü okuyorsun ne diyor senin isteklerine beklentilerine hitap ediyor mu ona gore alıp deniyorsun ne yazık ki herkesin cildi ihtiyacı farklı ve birine iyi gelen digerine iyi gelmiyor o yüzden herkes deneyerek bulmalı bende öyle yapıyorum the purest de kullanmadım bir bilgim yok yoksa yorumlamak isterdim🌸

TombulHatun, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
    1. aysglhale benimki genetik maalesef bu yüzden en azından hafifletecek birsey arıyorum çay poşeti değil de buz uyguladım bir kaç defa ama sürekli dur buz süreyim diyemem üşenirim

rouge_ faydası var mı at kılı fırçanın gerçekten hiç kullanmadım ama kullanmak istiyorum

mca düzenli ve dogru kullanırsan evet

• mca bunu beğendi.

aysglhale asla düzenli olamıyorum hep bir usengeclik var üstümde 😂😂

• Düzenlendi

Gamzekck tr fiyatını bilmiyorum ama burda normal fiyatları ya bence ne kadar ki orda

Gamzekck ohhh .. ben spreyini 23€ alıyorum ve hep aldıgım için kuponlar geliyor cogu zaman hediye veriliyor köpük seklinde vücut kremi var set halinde kullanıyorum o da 30€ gibi biseydi sanırım kokuları müthis ve kalıcı

rouge_ oh ne güzel yaaa burda herşeyi abartıyorlar 😔😔