rouge_ ben genelde saçlarima bakım yağı kullanırım bide at kılı fırçası ile vücut peelingi yaparım ustunede vücut losyonu kiraz çiçeği kokulu mis 😌

aysglhale at kılı fırcası ve ben zaten bütünlestik artık 😂 sac yagı olarak hangi markayı kullanıyorsun

• Düzenlendi

rouge_ bakımsızlıktan kuruyup paslanan ben 🤦🏼‍♀️ Allahım bana da güç kuvvet istikrar düzen rutin bakım yapma azmi ver 🥲

rouge_ Argan yağı kullanırım senelerdir çok uzun saçlarım var bide kıvırcık 😃

• Düzenlendi

lgrth bugün basla o zaman nerden baslarsan iyi herseyi yapmana gerek yok yapabildiğin kadar 🥰zaten sana bir hava bir güven gelicek dişil bir enerji sonra istesen de bırakmazsın 😂

Gül yağı öneririm mis gibi kokmak istiyorsaniz muhteşem 😍😍

kizatasozu bende rituals markasının var suan hem kremi hem kokusu kiraz cicekli bende cok severim 🌸🍒

aysglhale argan yagı severiz😍benimkilerde cok uzun ama düz

• Düzenlendi

aysglhale gül yagının markası cok önemli ya cogu hacı kokuyor

rouge_ ya ben başlayıp başlayıp bırakıyorum 🥲şuan yüzümü nemlendirsem şükür onu bile yapamaz oldum 🥲

rouge_ kıvırcık bnm bugle bugle olur kuaföre gitmiş gibi ama bn düz seviyorum sıkıldığıma galiba 🫢😂

rouge_ aynen hep ozenirim dümdüz saçları olanlara bn düzleştirsem değişik bişey çıkıyor ortaya sinir oluveriyorum 😂😂🫢

rouge_ ev işinin içinden çıkamıyorum ev böyle tertemiz olacak ki ben de özenerek kendime yapabileyim ama her yer her yerde taşınma işleri var bir yandan onları yapmaya çalışıyorum bir yandan günlük rutin işler ve oğlum gündüz izin vermediği için geceye birikiyor hepsi gece bir şeyler bitirene kadar 3ü geçiyor pilim bitiyor 😂 bende uyku öncesi yapmayı seviyorum cilt saç bakımlarını inşallah yeni evde düzenim oturunca düzgün bir rutine dönerim çünkü yaşlanıyorum ve artık kız annesi olacağım özenli bir hayata geçmek istiyorum 😂

rouge_ zaten güzelim bakim yapılacak bir şey yok 🤣🤣ama yüzümü lazer yaparım kaşımı bıyığımı alırım o kadar hiç serum krem kullanmadım kullanmıyacam da yüzüm için. Kişisel temizlik yaparım sadece