aysglhale argan yagı severiz😍benimkilerde cok uzun ama düz

• Düzenlendi

aysglhale gül yagının markası cok önemli ya cogu hacı kokuyor

rouge_ ya ben başlayıp başlayıp bırakıyorum 🥲şuan yüzümü nemlendirsem şükür onu bile yapamaz oldum 🥲

rouge_ kıvırcık bnm bugle bugle olur kuaföre gitmiş gibi ama bn düz seviyorum sıkıldığıma galiba 🫢😂

rouge_ aynen hep ozenirim dümdüz saçları olanlara bn düzleştirsem değişik bişey çıkıyor ortaya sinir oluveriyorum 😂😂🫢

rouge_ ev işinin içinden çıkamıyorum ev böyle tertemiz olacak ki ben de özenerek kendime yapabileyim ama her yer her yerde taşınma işleri var bir yandan onları yapmaya çalışıyorum bir yandan günlük rutin işler ve oğlum gündüz izin vermediği için geceye birikiyor hepsi gece bir şeyler bitirene kadar 3ü geçiyor pilim bitiyor 😂 bende uyku öncesi yapmayı seviyorum cilt saç bakımlarını inşallah yeni evde düzenim oturunca düzgün bir rutine dönerim çünkü yaşlanıyorum ve artık kız annesi olacağım özenli bir hayata geçmek istiyorum 😂

rouge_ zaten güzelim bakim yapılacak bir şey yok 🤣🤣ama yüzümü lazer yaparım kaşımı bıyığımı alırım o kadar hiç serum krem kullanmadım kullanmıyacam da yüzüm için. Kişisel temizlik yaparım sadece

lgrth canım benim insallah en kısa zamanda bütün telasların biter rahat edersin ev konusuna gelince bende öyleyim biliyor musun ama cok törpüledim bu huyumu degiştirmeye hala calısıyorum birde benim hem ev hemde kendi bakımım konusunda takıntılarım var ikiside mükemmel olmak zorunda gibi hep bakımlı temiz olmalı falan ama artık daha huzurluyum telassızım bunu degiştirirken bana en iyi gelen hatırlatma neydi biliyor musun hep şöyle düsünüyorum bu hayata bir kez geliyoruz degil mi bir daha gelmicem ama 2. Kez Hayata gelme sansım olsaydı acaba simdi taktıgım seyleri takar mıydım üzüldügüm seylere üzülür müydüm kendimi ihmal eder miydim ve asla yapmazdım yapmadıgım herseyi yapardım beni üzen hic bir sey olmazdı hayatın bütün anın tadını cıkarırdım ne de olsa birgün herkes gibi son bulucak hersey bu dünyada kalıcak bu gozden bakmak zor negatif geliyor insana ilk basta hayatının sonlanacagınu goz onune getirmek ama sonra tam tersi herseyin kıymetini kendi kıymetini anlıyorsun ornegin 2 kez dünyaya gelsen böyle bir sans verilse gercekten sürekli evi temizleyerek kendini harap eder miydin? Ben cok daha baska seyler yapardın

Biyiklim eminim cok güzelsindir ama bunun güzel olmayla alakası yok zaten genelde kendini seven begenen kadınlar bakım yapar cirkin kadın da yok herkesin bakıma ihtiyacı var sadece 🌸

rouge_ tabiki çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Ama ben yüzüm için veya saçlarım için herhangi bir şey kullanmıyorum sadece onu demek istedim kişisel bakım yaparım vücut temizliği yaparım

rouge_ temizleyemiyorum ki onu da yapamıyorum 😂 ama işte her şey dört dörtlük olacak ki bende özenli olayım bu takıntı var bende çoğu eksik kalıyor bu ara odaklanamıyorum karışık diye yapmak istemiyorum hep erteleniyor maalesef başka biri olsa bende aynı tavsiyeli verirdim ama sıra bana gelince olmuyor tembelliğe vuruyorum

lgrth bisey olmaz bisey olmaz yaparsın dert ettigin sey bu olsun 😂

• Düzenlendi

rouge_ aynen en son evi yakıp çıkıcam 😂 yeni başlangıçlar bekliyorum motive olmak için ondan bu bekleyiş 🤪

lgrth tamam tasın yine sorucam 😂

rouge_ temmuzda buluşalım bu konu hakkında 😂😂 gerçi anamın evine gidecem iki haftaya orda ev derdi iş derdim yok rutin oluşturmaya çalışacağım kocama lohusalıktan bomba gibi dönmek istiyorum 😂

rouge_ senin her postunu kaydetmek istiyorum 😅 bir ara sen koku rutinini paylaşacaktın yanlış hatırlamıyorsam. Çok takip ettim ama ilgili postu bulamadım. Acaba paylaştın mı yoksa kaldı mı?