• Öneri
  • Tesettürlu olanlar bakabilir mi

arkadaşlar yeni kapandım siyah elbisenin üstüne mor şal yakışır mi yoksa başka renk mi kullansam mor, siyah , lacivert,bej,kahvrengi renkleri tek var bende bayram için giyecegm kararsız kaldm başka renk mi alsam yoksa şal fikirlerinizi beklerim🙂

heln siyah elbiselre her renk yakışır buda çok güzel olmuş ayrica cokta yakışmış sana 🤩💖

• heln bunu yanıtladı.

heln Ben kıyafetleri tek renk çok beğeniyorum.Tesettürlü değilim ama siyah şal çok yakışır sanki

• heln bunu yanıtladı.

perimasali802_ teşekkür ederim ben hep siyah takılan biriymdir renkli şeyler sevmiyorum benim niyetim siyah saldı ama bu sefer içimden şöyle bı mor giyesim geldi peki hangi renk ayakkabı giyecegm spor mu topuklu mu olsn? 4 aylık bebem var spor mu giysem acaba bunda da yardımcı olursan sevinirim🌸

azze bende öyle düşünüyorm aslinda ama bu sefer değişiklik olsun istiyorum olmazsa belki onuda takarm bilmiyorum

heln topuklu ayakkabı artık pek tercih edilmiyor güzel modern bi spor ayakkabı giyebilirsin yada sivri burunlu bi babet

• heln bunu yanıtladı.
          • heln bunu beğendi.

heln böyle çok güzel hiç bozma çok yakışmış sana 💕

heln ben böylr elbiselere spor ayakkabı pek yakıştırmıyorm şık bir babet ufak topuk bir ayakkabı olabilir

• heln bunu yanıtladı.
            • heln bunu beğendi.

egce dimi ya bitane arkadaşım mor olmamış dedi o yüzden buraya sorim dedim mor beğendim bende değişiklik olsn

• egce bunu yanıtladı.

heln aksine çok güzel ve rengi sana çok yakışmış

• heln bunu yanıtladı.

heln bence olmuş. Yakismista. Sanırım esmersiniz iki koyu ton sizi boğmaz mı? Daha fresh bir renkte deneyebilirsiniz. 💐

etoile renkli şeyleri hiç sevemiyorum sadece elimde mor vardı:( esmerim bide kendime açık renkler yakistiramiyorum

heln ebet olabilir sadece parlak olmasa daha iyi

Ben geçen sene aldm bunu indirimde şuan ben geçen sene daha pahalı almştm çok şık çok rahat ben çok beğenerek giyiyorm

heln siyahın üstüne her şey yakışır ben bordo tercih ediyorum genelde ya da o an elimin altında ne varsa..mor yakışmış bir de bejle dene 😂 hayırlı olsun bu arada 🌸

• heln bunu yanıtladı.
                      • heln bunu beğendi.