• Öneri
  • Tesettürlu olanlar bakabilir mi

heln topuklu ayakkabı artık pek tercih edilmiyor güzel modern bi spor ayakkabı giyebilirsin yada sivri burunlu bi babet

• heln bunu yanıtladı.
  • heln bunu beğendi.

heln böyle çok güzel hiç bozma çok yakışmış sana 💕

heln ben böylr elbiselere spor ayakkabı pek yakıştırmıyorm şık bir babet ufak topuk bir ayakkabı olabilir

• heln bunu yanıtladı.
    • heln bunu beğendi.

egce dimi ya bitane arkadaşım mor olmamış dedi o yüzden buraya sorim dedim mor beğendim bende değişiklik olsn

• egce bunu yanıtladı.

heln aksine çok güzel ve rengi sana çok yakışmış

• heln bunu yanıtladı.

egce babet bu olur mu

• egce bunu yanıtladı.

heln bence olmuş. Yakismista. Sanırım esmersiniz iki koyu ton sizi boğmaz mı? Daha fresh bir renkte deneyebilirsiniz. 💐

• Düzenlendi

etoile renkli şeyleri hiç sevemiyorum sadece elimde mor vardı:( esmerim bide kendime açık renkler yakistiramiyorum

heln ebet olabilir sadece parlak olmasa daha iyi

Ben geçen sene aldm bunu indirimde şuan ben geçen sene daha pahalı almştm çok şık çok rahat ben çok beğenerek giyiyorm

• Düzenlendi

heln siyahın üstüne her şey yakışır ben bordo tercih ediyorum genelde ya da o an elimin altında ne varsa..mor yakışmış bir de bejle dene 😂 hayırlı olsun bu arada 🌸

• heln bunu yanıtladı.
                • heln bunu beğendi.

heln efsane olur hemde 😍

lgrth teşekkür ederim mor yakışmış dimi ama

heln olur tabikiii

Şu 5 kiloyu da versem rahatlicm hamilelikte 30 kilo oldm şimdi 65 inşallah 60 olurm bayrama kadr

lgrth kız lacivert dediğim maviydi aslında lavivert ztn olmaz çok kötü durur